Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Μοίρασε χαμόγελα ο Ατρόμητος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Ατρόμητου, όπου μοίρασε δώρα και… χαμόγελα, συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο τις μέρες των Χριστουγέννων. 




Δίπλα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε ο Ατρόμητος, συνεχίζοντας το κοινωνικό έργο που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος, Κάτια Κοξένογλου με τους Βαγγέλη Νάστο, Εδουάρδο Μπρίτο και Παναγιώτη Μπάλλα βρέθηκαν κοντά στα παιδιά και τα έκαναν να χαμογελάσουν μοιράζοντας δώρα και… αγκαλιές!

«Είμαστε χαρούμενοι που για μια ακόμη χρονιά βρισκόμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, εδώ βλέπουμε το αληθινό νόημα της ζωής και ευχόμαστε αυτά τα παιδιά να προοδεύσουν στη ζωή τους» είπε ο Βαγγέλης Νάστος ενώ ο Εδουάρδο Μπρίτο τόνισε τα εξής: «Εγώ έρχομαι κάθε χρόνο και χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω να τα παιδιά να μεγαλώνουν. Τα θυμάμαι από την παιδική τους ηλικία και τώρα είναι έτοιμα να σπουδάσουν ή να ξεκινήσουν κάποιο επάγγελμα».

Τέλος ο Παναγιώτης Μπάλλας συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι με την παρουσία μας κάναμε τα παιδιά πιο χαρούμενα. Δεν δίνουμε μόνο εμείς το χαμόγελο σε αυτά αλλά κι εμείς εισπράττουμε το χαμόγελό τους και πραγματικά αυτό είναι πολύ όμορφο».

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας υποδέχθηκε η κοινωνική λειτουργός και υπεύθυνη του σπιτιού τα τελευταία δώδεκα χρόνια Άννα Βλαβιανού η οποία ευχαρίστησε τον Ατρόμητο για την επίσκεψη αυτή που με τόση ανυπομονησία περίμεναν τα παιδιά.

«Από τον Νοέμβριο άρχισαν να με ρωτούν πότε μας θα επισκεφθεί ο Ατρόμητος και τώρα που ήρθαν είναι πάρα πολύ χαρούμενα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.