Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Συνελήφθη πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Λόρις Στέκα μαχαίρωσε τη συνεργάτιδά του.

Ο Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ στην κατηγορία πετεινού, γνωστός κυρίως κατά τη δεκαετία του ’80 όπου και μεσουρανούσε στα ρινγκ, συνελήφθη από την ιταλική αστυνομία μετά την αιματηρή συμπλοκή με τη συνεργάτιδά του σε γυμναστήριο στο Ρίμινι.

Ο Λόρις Στέκα κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας της 48χρονης Ρομπέρτα Τσέστερ, στο γυμναστήριο που κατέχουν στο Ρίμινι, αφού μετά από άγριο τσακωμό που είχαν για θέματα που αφορούν τη συνεργασία τους, εκείνος τη μαχαίρωσε.
Συνελήφθη πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ

Όπως κατέθεσε στην αστυνομία η γυναίκα, εχθές το πρωί ο Στέκα τσακώθηκε μαζί της και την έριξε από τις σκάλες, εκείνη κατήγγειλε το περιστατικό στις αρχές αλλά ο π΄ρωην παγκόσμιος πρωταθλητής, επέστρεψε στο γυμναστήριο το απόγευμα και την μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Τσέστερ, έβγαλε μόνη της το μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών από την πλάτη της και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Ο Στέκα, έχει απασχολήσει και παλαιότερα τις ιταλικές αρχές σε διάφορα περιστατικά, ,ε κυριότερο, όταν απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από μια γέφυρα στο Σαν Ρέμο, όταν του είχε απαγορευτεί σε ηλικία 48 ετών να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα μποξ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.