Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Κινδυνεύει να χάσει τον σκύλο- οδηγό που τον έσωσε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σωτήρας ο 10χρονος Orlando - Δείτε τις φωτογραφίες.

Στον Orlando, τον σκύλο- οδηγό του οφείλει ο 61χρονος Cecil Williams τη ζωή του. Ο άνδρας είχε λιποθυμήσει στην πλατφόρμα σταθμού του μετρό στη Νέα Υόρκη με αποτέλεσμα να πέσει στις γραμμές, παρασύροντας τον Orlando μαζί του. Συναισθανόμενος τον κίνδυνο, ο σκύλος του έγλειφε συνεχώς το πρόσωπο μέχρι να συνέλθει- ενώ το τραίνο πλησίαζε.

Σκύλος και άνδρας τραβήχτηκαν στην άκρη των γραμμών μόλις στιγμές πριν οι συρμοί περάσουν δίπλα τους. Ο Cecil τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι και αναρρώνει στο νοσοκομείο.

Ωστόσο κινδυνεύει να χάσει τον αγαπημένο του σκύλο επειδή η ασφάλεια υγείας του δεν καλύπτει τα έξοδα διατήρησής του από τον επόμενο χρόνο, που ο 10χρονος Orlando «συνταξιοδοτείται» από σκύλος- οδηγός.

«Ο σκύλος με έσωσε», λέει ο 61χρονος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Orlando γαύγιζε ακατάπαυστα και προσπάθησε να αποτρέψει την πτώση του Cecil.

«Ο σκύλος προσπαθούσε να τον τραβήξει μακριά από την άκρη της πλατφόρμας αλλά τα πόδια του ήταν άκρη άκρη, εκείνος έτρεμε, ο σκύλος του γάβγιζε συνέχεια», περιέγραψε η Αna Quinones στη New York Post. «Δεν μπορούσε τελικά να κάνει τίποτα όταν έπεσαν, απλά καθόταν δίπλα του, τού έγλειφε το πρόσωπο και προσπαθούσε να τον κάνει να κουνηθεί».

Δείτε τις φωτογραφίες












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.