Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Πέταξε σκυλί από το μπαλκόνι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 μηνών.

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείου Ξάνθης στον κάτοχο ενός κουταβιού, επειδή το πέταξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, με αποτέλεσμα αυτό να βρει φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εμπρός, μια γυναίκα είδε με τα μάτια της το αποτρόπαιο συμβάν, ενώ περίμενε μέσα σε σταθμευμένο αμάξι τους γονείς της. Όπως κατέθεσε η ίδια στην αίθουσα του δικαστηρίου, είδε έναν νεαρό άντρα να πετά το ζώο στο έδαφος από το μπαλκόνι, ενώ στη συνέχεια το μετέφερε η ίδια στο φιλοζωικό σωματείο της Ξάνθης, ωστόσο το άτυχο κουτάβι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και ξεψύχησε λίγες ημέρες μετά.

Συγγενικό πρόσωπο του δράστη κατέθεσε επίσης στην αίθουσα του δικαστηρίου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως το σκυλάκι ξέφυγε από τα χέρια του νεαρού–τότε σπουδαστή της Εκκλησιαστικής Σχολής– και πως ο ίδιος δεν είχε πρόθεση να το βλάψει ή να το βασανίσει.

Ωστόσο η έδρα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον δράστη κρίνοντάς τον ένοχο και επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή.


Πηγή: http://www.thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.