Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Κρίσιμη Δευτέρα για το άνοιγμα των Πανεπιστημίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεδριάζουν σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι.

Συνέλευση θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 11:00 οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών για να αποφασίσουν αν θα κρατήσουν ή όχι κλειστά τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, η απεργιακή επιτροπή του Ιδρύματος διοργανώνει για σήμερα το πρωί ομάδες περιφρούρησης σε έξι σημεία: την Ιατρική, την Οδοντιατρική, την Νομική Σχολή, τα ΤΕΕΦΑ, το κεντρικό κτίριο της πρυτανείας στα Προπύλαια και όλες τις εισόδους της πανεπιστημιούπολης στην περιοχή Ζωγράφου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι απεργοί θα εμποδίσουν την είσοδο στο χώρο όλων όσοι θελήσουν να προσέλθουν στο χώρο εργασίας τους.

Χθες πραγματοποιήθηκε μυστική συνάντηση των διοικητικών πανεπιστημίου Αθηνών και του Πολυτεχνείου με τον υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο στο υπουργείο Παιδείας. Τη συνάντηση διέψευσε το υπουργείο, επιβεβαίωσαν, όμως, οι διοικητικοί, σαν μια ύστατη προσπάθεια να σωθεί το εξάμηνο και να αρθεί το αδιέξοδο στην Παιδεία

Η συνάντηση έληξε το βράδυ περίπου στις 22:00 ωστόσο δεν έγινε καμία ανακοίνωση αφού αφενός ήταν ανεπίσημη και αφετέρου φαίνεται πως το κλίμα δεν εκτονώθηκε ανάμεσα στις δυο πλευρές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.