Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Βγαίνουν στους δρόμους για τα διόδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Παμφθιωτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στις 15:00΄ στα διόδια της Αγίας Τριάδας και της Τραγάνας.

Η απόφαση, για να σηκωθούν οι μπάρες, πάρθηκε στη συνάντηση του Σαββάτου που είχαν οι φορείς στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Στην ομόφωνη ανακοίνωση που εξέδωσαν, μεταξύ άλλων:

- «Καλούν τους πολίτες των δήμων της Φθιώτιδας να εκφράσουν την αντίθεσή τους με δυναμικές κινητοποιήσεις σε οποιαδήποτε νέα αύξηση των διοδίων και για την οριστική αποκοπή από τις συμβάσεις παραχώρησης ενός μεγάλου κομματιού του Ε65,

- Να καλέσουν τους δημάρχους Λαμίας, Δομοκού, Στυλίδας, Μώλου – Αγ. Κων/νου, Λοκρών, Αμφίκλειας – Ελάτειας και Μακρακώμης να κινητοποιήσουν τους δημότες τους σε μία οργανωμένη παμφθιωτική διαμαρτυρία, που προγραμματίζεται για τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, στις 15:00, στα διόδια της Αγίας Τριάδας και στα διόδια της Τραγάνας, αντίστοιχα.

Έτσι, τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα διόδια της Αγίας Τριάδας, με προσυγκέντρωση που θα γίνει στο χώρο της Π.Ε.Λ. στις 14:30 από όπου θα αναχωρήσουν λεωφορεία των ΚΤΕΛ & για τα διόδια της Τραγάνας με αντίστοιχη ενημέρωση από το δήμο Λοκρών,

- Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι, να κληθούν οι βουλευτές των νομών της Περιφέρειάς μας στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Γενναδίου 8, Αθήνα) για να ενημερωθούν από τους φορείς για το κρίσιμο ζήτημα που αφορά τα διόδια και τον Ε – 65, με κύριο στόχο την ακύρωση στην πράξη των εν λόγω αποφάσεων.

Τέλος, καλούν τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, στο πλαίσιο των αναθεωρημένων συμβάσεων για την κατασκευή των μεγάλων οδικών έργων, όπου προβλέπονται νέες αυξήσεις στις τιμές των διοδίων για όλες τις κατηγορίες οχημάτων που υπολογίζονται από 33% έως 60%, υιοθετώντας τις απόψεις της κοινωνίας και των αρμόδιων φορέων».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.