Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Στο Τραπεζικό Μεσολαβητή οι καταγγελίες για προβλήματα πληρωμής φόρων μέσω τραπεζών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συμβουλές από το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.

Προτροπή να καταγγέλλουν στον Τραπεζικό Μεσολαβητή περιπτώσεις που υποκαταστήματα τραπεζών δεν δέχθηκαν για την καταβολή ή την επιστροφή φόρου το εκτυπωμένο από το διαδίκτυο εκκαθαριστικό σημείωμα απηύθυνε στους φορολογουμένους ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων ζήτησε από τους φορολογουμένους να προχωρούν σε συγκεκριμένες καταγγελίες προς το Μεσολαβητή Τραπεζικών - Επενδυτικών Υπηρεσιών και όχι προς την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Προς διευκόλυνση του κοινού ο κ. Θεοχάρης παρέσχε μέσω twitter και τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας με τον Μεσολαβητή Τραπεζικών - Επενδυτικών Υπηρεσιών (Μασσαλίας 1, 106 80 Αθήνα, Τηλ.: 210-3376700, Fax: 210-3238821, Ταχ.Θυρ.: 9166, 100 32, Αθήνα, e-mail: info@hobis.gr).

Πρέπει να σημειωθεί πως πολλές τράπεζες δεν εισπράττουν δόσεις από φορολογούμενους που προσκομίζουν εκτυπωμένα εκκαθαριστικά σημειώματα από το διαδίκτυο ή αρνούνται να τους καταβάλουν την όποια επιστροφή φόρου και αντί της διαδικτυακής εκτύπωσης απαιτούν το πρωτότυπο εκκαθαριστικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.