Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Προκοπάκης: Μέσω ΑΣΕΠ οι προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει καμία προνομιακή μεταχείριση σε πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ» δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης (ΝΕΡΙΤ) τονίζοντας πως όλη διαδικασία θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ.

«Όταν λέμε ΑΣΕΠ, εννοούμε ΑΣΕΠ 100%. Όλη η διαδικασία κρίνεται από την αξιοπιστία των θεσμών» υπογράμμισε.

Εξέφρασε την ελπίδα ότι μέχρι τις 15 να έχει εγκριθεί από τη διυπουργική επιτροπή ο προϋπολογισμός, «για να τρέξει το ΑΣΕΠ» προκειμένου να αρχίσουν οι προσλήψεις στελεχών.

«Προτεραιότητά μας είναι η επιλογή διευθυντικών στελεχών» τόνισε με δηλώσεις του στο ΑΜΠΕ».

Μιλώντας για το χρονοδιάγραμμα και την έναρξη της ΝΕΡΙΤ, είπε πως η πρότασή του είναι το καινούργιο κανάλι να τεθεί σε πλήρη λειτουργία στα μέσα Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Σχετικά με την εκκένωση του Ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, τόνισε πως το θέμα ουσιαστικά είναι του μετόχου, δηλαδή του υπουργείου Οικονομικών.

Όπως είπε το υπουργείο Οικονομικών «είναι εκείνο που θα μας δώσει το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο και τον εξοπλισμό, για να προχωρήσουμε τη δουλειά μας».

Σημείωσε δε, πως «πρόκειται για μια ευαίσθητη κατάσταση και διαδικασία που πρέπει να τη σεβαστούν όλοι, και ο μέτοχος που είναι το υπουργείο Οικονομικών και οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ», σημειώνοντας πως το παρελθόν της ΕΡΤ αξιώνει το σεβασμό όλων.

«Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε με τους πρώην εργαζομένους της ΕΡΤ. Το εννοώ ότι είμαστε εντελώς αμερόληπτοι» είπε.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.