Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Νέα διάκριση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διεθνής αναγνώριση για το μεταπτυχιακό MBA-International.

Μια νέα διάκριση είχε μέσα σε διάστημα λίγων ημερών το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών γεγονός που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιεί.

Αυτή τη φορά η διάκριση ήρθε για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA –International στο οποίο αποδόθηκε το Βραβείο Καινοτομίας 2013 (MBA Innovation Award 2013) για τις ηλεκτρονικές δεξιότητες (e-skills curriculum) που προσφέρει στους φοιτητές.

Η αξιολόγηση και η επιβράβευση έγινε από το διεθνή οργανισμό ΑΜΒΑ (Associations of MBA) ο διευθύνων σύμβουλος του οποίου κ. Andrew Main Wilson αναφέρθηκε στη διάκριση του MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου λέγοντας ότι πρόκειται για ένα καινοτόμο, δημιουργικό και συνάμα πρωτοποριακό πρόγραμμα σπουδών το οποίο προσφέρει σημαντικές ηλεκτρονικές δεξιότητες που θα φανούν χρήσιμες στον τομέα του συνεχώς αναπτυσσόμενου ηλεκτρονικού εμπορίου και του online marketing.

Όπως αναφέρει και το επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε οργανισμός, το ΜΒΑ International συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη, τις παραδοσιακές αρχές των ΜΒΑ με τις ηλεκτρονικές δεξιότητες και κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το AMBA χορηγεί πιστοποίηση μόλις στο 1% των προγραμμάτων ΜΒΑ παγκοσμίως και αριθμεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 700 πιστοποιημένα προγράμματα, 204 σχολών διοίκησης επιχειρήσεων, σε 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο διευθυντής του προγράμματος, καθηγητής κ. Ιωάννου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη βράβευση και δήλωσε ότι σε μια περίοδο όπου η απασχόληση είναι το ζητούμενο, το MBA-International αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι η εκπαίδευση μπορεί να συμπορευθεί με τα όσα απαιτεί η αγορά εργασίας προετοιμάζοντας με τον καλύτερο τρόπο τους φοιτητές ώστε να είναι σε θέση να καλύψουν τις συνεχόμενες αλλαγές στην αγορά εργασίας.

Ο διεθνής οργανισμός AMBA από τον οποίο έγινε η αξιολόγηση είναι αναγνωρισμένος διεθνώς γεγονός που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξία της βράβευσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.