Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ζητούν την απομάκρυνση των σκουπιδιών στον Πύργο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τεράστιο πρόβλημα έχει ανακύψει έξω από το διοικητήριο της ΠΕ Ηλείας.

Την απομάκρυνση των κάδων από τις εισόδους του διοικητηρίου της Ηλείας, ζήτησε για δεύτερη φορά με έγγραφό του από τον δήμο Πύργου, ο σύλλογος υπαλλήλων της ΠΕ Ηλείας.

Ειδικότερα τώρα με την μη αποκομιδή των απορριμμάτων, η είσοδος του κτηρίου της ΠΕ Ηλείας σχεδόν δεν φαίνεται από τους όγκους των σκουπιδιών που έχουν πλημμυρίσει όλο το πεζοδρόμιο.

Έτσι, ο σύλλογος υπαλλήλων αποφάσισε να παρέμβει ξανά, αφού πριν από ένα χρόνο, τον Οκτώβριο του 2012, που δεν είχε προκύψει και τόσο μεγάλο θέμα με την μη αποκομιδή των απορριμμάτων, είχε ζητήσει από τον δήμο την απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από τις εισόδους του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας διατηρώντας μόνο δύο κάδους επί της οδού Μανωλοπούλου (ένα για οργανικά και ένα για ανακυκλώσιμα) και ένα κάδο ανακυκλώσιμων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος στο νέο έγγραφό του: «Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια και ούτε μας έχετε ενημερώσει όπως έχετε υποχρέωση από τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας.

Η αυθαίρετη δυσανάλογη συγκέντρωση των κάδων απορριμμάτων έμπροσθεν του Διοικητηρίου χωρίς να αποτελεί αποτέλεσμα εγκεκριμένης μελέτης κατανομής, εκτός της εξυπηρέτησης συγκεκριμένων σκοπιμοτήτων, περιορίζει τις θέσεις στάθμευσης, εμποδίζει τη διέλευση στη ράμπα ΑΜΕΑ και το κυριότερο, όταν παρουσιάζεται από την πλευρά σας αδυναμία αποκομιδής των απορριμμάτων συσσωρεύονται τεράστιες ποσότητες δημιουργώντας επικίνδυνες εστίες μολύνσεων και δυσοσμίες που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και κάνουν ανυπόφορες τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων.

Κατόπιν των ανωτέρω, επαναλαμβάνουμε το από 10-10-2012 αίτημά μας για την άμεση απομάκρυνση των κάδων απορριμμάτων από τις εισόδους του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας διατηρώντας μόνο δύο κάδους επί της οδού Μανωλοπούλου (ένα για οργανικά και ένα για ανακυκλώσιμα) και ένα κάδο ανακυκλώσιμων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου.

Επίσης θεωρούμε ότι οι παραμένοντες κάδοι θα πρέπει να μεταφερθούν στην άκρη του οικοδομικού τετραγώνου».
Το παραπάνω έγγραφο υπογράφει ο πρόεδρος, Χαράλαμπος Μικέλης και ο γραμματέας Ανδρέας Ασημακόπουλος.


Πηγή: http://www.ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.