Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

«Τσίμπησε» και συνελήφθη ο «δράκος» του Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με «δόλωμα» δύο όμορφες γυναίκες αστυνομικούς, ο δράκος του Πειραιά, ο οποίος ήδη κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμών, έπεσε στη φάκα που του είχε στήσει η Ασφάλεια. Πρόκειται για έναν 23χρονο οδηγό φορτηγού που είχε σκορπίσει τον τρόμο στην περιοχή γύρω από το πανεπιστήμιο στο μεγάλο λιμάνι.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στις 13 Νοεμβρίου ο δράκος βρισκόταν βραδινές ώρες στον πεζόδρομο εξωτερικά του πανεπιστημίου και έψαχνε να βρει κάποια άτυχη γυναίκα για να τη βιάσει. Μια 34χρονη του φάνηκε εύκολο θύμα, οπότε την άρπαξε από τα μαλλιά και προσπάθησε να τη σύρει σε σημείο όπου υπήρχαν θημωνιές. Εκείνη έβαλε τις φωνές και ο 23χρονος την εγκατέλειψε.

Στις 15 του μήνα πάλι στο ίδιο σημείο είχε στήσει ξανά καρτέρι. Κάποια στιγμή πέρασε μια 27χρονη φοιτήτρια, την οποία ακινητοποίησε και προσπάθησε να τη βιάσει. Και σε αυτήν την περίπτωση το παρ’ ολίγον θύμα του 23χρονου έβαλε τις φωνές και έτσι απέφυγε τον βιασμό.

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν την περιπέτεια τους στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν αμέσως έρευνες, με δύο αστυνομικίνες που έπαιζαν το ρόλο του «δολώματος». Φορώντας πολιτικά, οι δύο γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να κάνουν βόλτες γύρω από το πανεπιστήμιο. Το κλασικό κόλπο έπιασε το απόγευμα της Τρίτης, όταν η μια δέχθηκε την επίθεση του δράκου, ο οποίος την απείλησε με στιλέτο.

Οι αστυνομικοί που ήταν κρυμμένοι στην περιοχή επενέβησαν και έπειτα από μάχη που έδωσαν με τον 23χρονο, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Τα δύο παρ’ ολίγον θύματα του τον αναγνώρισαν ως τον άνθρωπο που προσπάθησε να τις βιάσει.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.