Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Βρέθηκε λύση για τον υπέρβαρο Γάλλο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο νεαρός Γάλλος που νοσηλευόταν στις ΗΠΑ για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή ορμονική διαταραχή από την οποία πάσχει βρήκε τελικά λύση για να επιστρέψει στην Ευρώπη, καθώς μία αεροπορική εταιρεία και ένα κρουαζιερόπλοιο αρνήθηκαν να τον μεταφέρουν, για λόγους ασφαλείας.

Ο 22χρονος Κέβιν Σενέ, που ζυγίζει 230 κιλά, αναμένεται να αναχωρήσει απόψε το βράδυ από τη Νέα Υόρκη με προορισμό το Λονδίνο με αεροσκάφος της εταιρείας Virgin, όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του, Ρενέ.



Μετά την άφιξή του στο Λονδίνο "δεν ξέρω τι θα γίνει", πρόσθεσε ο Σενέ ο οποίος μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο την ώρα που αναχωρούσε από το ξενοδοχείο του στο Μπρούκλιν για το αεροδρόμιο.

Το κρουαζιερόπλοιο Κουίν Μέρι, με το οποίο σκόπευε να ταξιδέψει ο νεαρός, αρνήθηκε την Κυριακή να τον παραλάβει επικαλούμενο λόγους "ιατρικής ασφάλειας". Αυτή ήταν η δεύτερη προσπάθεια της οικογένειας, η οποία κατάγεται από το Φερνέ Βολτέρ —κοντά στα σύνορα της Γαλλίας με την Ελβετία— να επιστρέψει στο σπίτι της. Αρχικά η αεροπορική εταιρεία British Airways είχε αρνηθεί να παραλάβει τον Κέβιν από το αεροδρόμιο του Σικάγου.

Ο νεαρός Γάλλος είναι ασθενής της Κλινικής Μάγιο εδώ και πολλά χρόνια και βρισκόταν στις ΗΠΑ από τις 22 Μαΐου 2012 για θεραπεία.

Ο πατέρας του, παρά τις συνεχείς "απογοητεύσεις" των τελευταίων ημερών, είπε σήμερα ότι "δεν θέλει να ρίξει λάδι στη φωτιά", σημειώνοντας μάλιστα ότι ο γιος του "έχει στεναχωρηθεί" που θα φύγει από τις ΗΠΑ.

Η British Airways, η εταιρεία με την οποία είχε ταξιδέψει ο Κέβιν για τις ΗΠΑ το 2012, εξήγησε ότι "καταβάλει προσπάθειες για να βρει μια λύση" αλλά "δυστυχώς είναι αδύνατον να μεταφέρει με ασφάλεια τον επιβάτη". Ο Κέβιν Σενέ μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο και έχει σχεδόν συνεχώς ανάγκη για παροχή οξυγόνου και ιατρική παρακολούθηση.

Ο πατέρας του είπε ότι τα προβλήματα υγείας του παιδιού του ξεκίνησαν όταν ήταν μόλις 6 μηνών και τον έχουν εμποδίσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή μέχρι σήμερα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.