Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ο 10χρονος που μιλά... ανάποδα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Και δεν είναι ο μόνος - Δείτε τα βίντεο.

Ένα ασυνήθιστο ταλέντο έχει ο 10χρονος Cameron από τη Σκωτία: καταφέρνει να μιλά ανάποδα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε ο μπαμπάς του στο YouTube.

Στο βίντεο φαίνεται ο μπαμπάς του να του δίνει προτάσεις και ο Cameron να τις λέει ανάποδα, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή του iPad για να επιβεβαιώσει την ακρίβεια όσων είπε.

Αρχίζει από τα «εύκολα», όπως τη φράση «Το όνομά μου είναι Cameron και ζω στη Σκωτία». Στη συνέχεια τα πράγματα δυσκολεύουν και για το μεγάλο φινάλε ο Cameron λέει ανάποδα κάτι που αρκετός κόσμος δυσκολεύεται να πει ούτως ή άλλως: το «Supercalifragilisticexpialidocious» της Mary Poppins.

Οι σχολιαστές αντιμετωπίζουν και με δυσπιστία τα επιτεύγματα του Cameron, η αλήθεια είναι πάντως πως δεν είναι ο μόνος με το ταλέντο αυτό.

Το 2012 η Alyssa Kramer είχε ανεβάσει το δικό της βίντεο στο YouTube με την ίδια να λέει ανάποδα τις λέξεις που της έλεγαν οι φίλοι της.

Στη συνέχεια φιλοξενήθηκε και στο « The Today Show ». «Κάποιος μου λέει μία λέξη και μετά ο εγκέφαλός μου την αντιστρέφει για μένα κι εγώ απλά τη διαβάζω έτσι», είχε πει.

Δείτε τα βίντεο...






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.