Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μειωμένο εισιτήριο με… βεβαίωση επιτυχίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με Βεβαίωση Επιτυχίας θα μπορούν να χρησιμοποιούν μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ όσοι νεοεισαχθέντες δεν έχουν ακόμη εγγραφεί στα πανεπιστήμια, λόγω των απεργιών των διοικητικών υπαλλήλων, και δεν διαθέτουν ακαδημαϊκή ταυτότητα ή βεβαίωση εγγραφής.

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει ότι για τη χορήγηση της Βεβαίωσης Επιτυχίας, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέρχονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία υπάγεται το Λύκειο αποφοίτησης ή εξέτασής τους, με τον οκταψήφιο κωδικό που είχαν ως υποψήφιοι και την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Οι δικαιούχοι μπορούν να χρησιμοποιούν τη Βεβαίωση Επιτυχίας για την καταβολή μειωμένου εισιτηρίου στα μέσα μαζικής μεταφοράς έως και τις 30 Νοεμβρίου 2013.

Σε περίπτωση ελέγχου εντός των ΜΜΜ οφείλουν να επιδεικνύουν εκτός από τη Βεβαίωση Επιτυχίας και την αστυνομική τους ταυτότητας.

Στην περίπτωση μετακίνησής τους στον τόπο καταγωγής τους με ΚΤΕΛ, οι νεοεισαχθέντες θα πρέπει να αποδεικνύουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους με οποιοδήποτε στοιχείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.