Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Την έθαψαν... ζωντανή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Όπως δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail,δύο άνδρες σε επαρχία του Πακιστάν επιτέθηκαν και βίασαν 13χρονη μαθήτρια την ώρα που πήγαινε σε μαθήματα διδασκαλίας του Κορανίου. Το κορίτσι παρέμεινε αναίσθητο με αποτέλεσμα οι δράστες να υποθέσουν ότι έχει πεθάνει από τη βιαιότητα της επίθεσής τους. Έτσι αποφάσισαν να κρύψουν τα ίχνη του εγκλήματός τους, ανοίγοντας έναν ρηχό τάφο και θάβοντας εκεί την έφηβη.

Όταν το κορίτσι συνήλθε μέσα στον τάφο της κατόρθωσε να βρει τη δύναμη να σκάψει ώστε να βγει ξανά στην επιφάνεια. Ζήτησε βοήθεια από έναν περαστικό, ο οποίος τη μετέφερε αμέσως σε νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, ο πατέρας του κοριτσιού αντιλήφθηκε ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα επίθεσης καθώς καθυστέρησε να εμφανιστεί και ζήτησε από την τοπική αστυνομία να ερευνήσει την υπόθεση, αλλά ο διοικητής αρνήθηκε. Στη συνέχεια, ο αστυνομικός αναγκάστηκε να υπακούσει στην εντολή του εισαγγελέα του Ανώτατου Δικαστηρίου της Λαχόρης και να συλλάβει τους δράστες της επίθεσης. Εντολή έρευνας δέχθηκε και δικαστής της περιοχής όπου έλαβε χώρα το περιστατικό

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αυξάνεται δραματικά το ποσοστό βιασμών παιδιών στο Πακιστάν. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία πακιστανικής οργάνωσης, από το 2002 έως το 2012 ο αριθμός των παιδιών που βιάστηκαν ανήλθε από 668 στα 2.788.

Μία από τις πιο γνωστές υποθέσεις ήταν αυτή της Kainat Soomro, η οποία βιάστηκε από τέσσερις άνδρες σε ηλικία 13 ετών το 2007. Όταν κατήγγειλε τους δράστες διώχθηκε από το χωριό της και χαρακτηρίστηκε υβριστικά "μαύρη παρθένα". Παρά το γεγονός ότι οι αρχές του χωριού της διέταξαν την οικογένειά της να τη σκοτώσει για να ξεπλύνει την ατιμία του ονόματός της, ο πατέρας και οι αδερφοί της στάθηκαν στο πλευρό της παρά τις απειλές για θανάτωσή τους. Ωστόσο, τόσο ο πατέρας της όσο και ο ένας αδερφός της ξυλοκοπήθηκαν άγρια, ενώ ένας από τους μεγαλύτερους αδερφούς της απήχθη και αργότερα βρέθηκε δολοφονημένος. Παρά την έκκλησή της για δικαιοσύνη, οι φερόμενοι δράστες τελικά αθωώθηκαν. Στις αρχές του χρόνου πλέον το κορίτσι δήλωσε ότι η οικογένειά της έχασε τα πάντα!


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.