Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Μια γυναίκα που μοιάζει με θηλυπρεπή μπόντι μπίλντερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Τα στεροειδή την έκαναν σαν... άντρα.
Η 28χρονη Candice Armstrong από την περιοχή Walthamstow στο Λονδίνο έχει παραμορφωθεί από τη χρήση στεροειδών σε τέτοιο βαθμό που πλέον δε μοιάζει με γυναίκα, αλλά με... θηλυπρεπή άντρα!

Η άλλοτε λεπτή ξανθιά Candice είναι πλέον μελαχρινή, με τριχοφυία σε πλάτη, στήθος και άνω χείλος και με φουσκωτά μπράτσα που θυμίζουν... τον Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ στα καλύτερά του!

Η ίδια δεν είχε καμία πρόθεση να... μεταμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό, όταν ξεκίνησε να κάνει χρήση των συγκεκριμένων ουσιών, όμως πλέον όπως δηλώνει «είναι πολύ αργά για να σταματήσει».



«Όταν ήθελα να αποκτήσω πιο μεγάλα χέρια και φαρδείς ώμους και μικρότερους γλουτούς, δεν ήθελα ακριβώς ένα αρρενωπό λουκ, δεν πίστευα ότι θα άλλαζα από γυναίκα και θα γινόμουν άντρας» είπε η ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline.



Μάλιστα, η παραμόρφωσή της έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που πλέον η κλειτορίδα της από το πρήξιμο έχει φτάσει να μοιάζει με... μικρό πέος!

Βέβαια, δε φαίνεται να θέλει να σταματήσει τη χρήση των ουσιών, γιατί πιστεύει ότι θα της κάνει περισσότερο κακό από καλό.



«Θα χάσω όλο μου το μυικό όγκο, αλλά όχι τα αρρενωπά χαρακτηριστικά μου όπως την τριχοφυία στο πρόσωπο και τη... βαριά φωνή. Δεν υπάρχει γυρισμός» πρόσθεσε.



Η ίδια προσπαθεί να βλέπει τα θετικά από την εμπειρία της αυτή και λέει ότι τουλάχιστον μπόρεσε να κάνει ένα ακόμη όνειρό της πραγματικότητα... να συμμετέχει σε drag show!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.