Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Το 2ο φεστιβάλ του σωματείου ρακοσυλλεκτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντίκες, χρηστικά αντικείμενα, πίνακες, βιβλία, δίσκοι βινυλίου, cd, βιντεοκασέτες, ρούχα και παπούτσια από δεύτερο χέρι, μπορεί να βρει κανείς στην «Τεχνόπολις», έτσι «Παζάρι να γίνεται...».

Το δεύτερο φεστιβάλ του σωματείου ρακοσυλλεκτών «Ο Ερμής» -που τελειώνει αύριο- διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων, και στο παζάρι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ακόμη, μεταχειρισμένα ηλεκτρονικά, διακοσμητικά, καθώς και πολλά άλλα αντικείμενα τα οποία είναι διαθέσιμα σε πολύ συμφέρουσες τιμές, οι οποίες φυσικά με το κατάλληλο… παζάρι, μπορεί να χαμηλώσουν κι άλλο.

Ο Μεμής Φεριδούν, γραμματέας του σωματείου, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επισήμανε τη συμβολή του δήμου για τη διοργάνωση του φεστιβάλ, τονίζοντας ότι «πάγια θέση του συλλόγου μας είναι να βρεθεί μία μόνιμη "στέγη" κατάλληλη να φιλοξενήσει το εβδομαδιαίο παζάρι, που γίνεται κάθε Κυριακή επί της Ιεράς Οδού».

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του σωματείου «Ερμής», Χασάν Ραήφ, δήλωσε πως «από τα 300 άτομα που κάθε εβδομάδα είναι στο παζάρι της Κυριακής, ζητήσαμε να φέρουν τα καλύτερα τους προϊόντα. Έχουμε φέτος περί τους 100 συμμετέχοντες, με την καλύτερη πραμάτεια τους».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.