Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς αυξήσεις τα τέλη στάθμευσης οχημάτων το 2014

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Χωρίς αυξήσεις παραμένουν τα τέλη στάθμευσης οχημάτων για το έτος 2014, με απόφαση που έλαβε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη χθες, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, κατά τη 19η τακτική συνεδρίασή του.

Συγκεκριμένα, στο 1,70 ευρώ ανά ώρα παραμένει η στάθμευση σε χώρους βραχυχρόνιας στάθμευσης που ελέγχονται με ηλεκτρονικά παρκόμετρα στο ιστορικό κέντρο της πόλης, σε χώρους που ελέγχονται με ειδική κάρτα καθώς και στα ηλεκτρονικά παρκόμετρα του άξονα Β. Όλγας-Β. Γεωργίου, ανεξάρτητα από τις ώρες στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Επίσης, η αμοιβή των τελικών διαθετών, δηλαδή των τρίτων προσώπων που μεσολαβούν στην διάθεση των καρτών ελεγχόμενης στάθμευσης στο κοινό, όπως εκμεταλλευτές περιπτέρων, καταστημάτων ψιλικών κ.λ.π., με τη μορφή προμήθειας-έκπτωσης, θα προκύπτει από την πώληση από τον δήμο προς αυτούς των ωριαίων καρτών με τιμή μειωμένη κατά 0,15 ευρώ σε σχέση με την ονομαστική τιμή του 1,70 ευρώ. Συνεπώς, η τιμή διάθεσης των καρτών ωριαίας στάθμευσης στους τελικούς διαθέτες θα ανέρχεται στο ποσό του 1,55 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.