Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

«Πέφτουν» οι τιμές των ενοικίων στην Ηγουμενίτσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ακριβά θεωρούνται τα ενοίκια στα Γιάννενα.

Η κατάρρευση των τιμών των ακινήτων στην Ηγουμενίτσα, δεν μπορεί παρά να φαίνεται και μάλιστα ξεκάθαρα και στα ενοίκια της φοιτητικής στέγης, καθώς η μείωση ξεπερνά το 20%.

Οι τιμές έχουν πέσει πολύ την τελευταία διετία και αν συνυπολογιστούν τα έξοδα για τη φορολογία δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους. Πολλοί φοβούνται το ενδεχόμενο να μείνουν νοίκια απλήρωτα, λόγω οικονομικών δυσκολιών των φοιτητών ή να γίνουν ζημιές στο διαμέρισμα τις οποίες θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι.

Γι' αυτό κάποιοι ιδιοκτήτες επέλεξαν να κρατήσουν κλειστά τα διαμερίσματά τους για τους φοιτητές. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο χρόνια, φέτος υποχωρεί αρκετά και το φαινόμενο της συγκατοίκησης. Την ίδια στιγμή ακριβά θεωρούνται, από τους φοιτητές, τα ενοίκια στα Γιάννινα.

Στα 200 με 250 ευρώ τον μήνα κυμαίνεται η τιμή ενοικίασης μιας γκαρσονιέρας στα Ιωάννινα, ενώ στο κέντρο της πόλης η τιμή για τα ακίνητα μπορεί να φτάσει και τα 300 ευρώ. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις, που πέφτουν στα 150 ευρώ ή ακόμα χαμηλότερα για κάποια ισόγεια και υπόγεια.


Πηγή: http://www.katoci.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.