Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Έκθεση τεχνολογίας στο 6ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφιερώνεται στο σύλλογο γονέων παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες «Αμυμώνη Θεσσαλονίκης».

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 6ου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης προσκαλούν τους πολίτες στην Έκθεση Τεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο από 18 ως 30 Σεπτεμβρίου, για να τους ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο της τεχνολογίας.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι: από Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου μέχρι Δευτέρα 30, 9.00-13.30 (μόνο για σχολεία) και Σάββατο 21 Σεπττεμβρίου, 17:30-20:30. Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 11.00-13.30, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, 17.30-20.30. Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, 17.30– 20:30. Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, 11.00-13.30 (για εξωτερικούς επισκέπτες).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης, η Όπερα του Σύδνεϋ, η υποθαλάσσια αρτηρία Θεσσαλονίκης, το Πόρτο Καράς, τηλεσκόπια, εκκλησίες, προϊστορικοί οικισμοί, ο Παρθενώνας, τριήρης, τανκς, ο πύργος της Πίζας, ο Χριστός στο Ρίο, ηλιακός φάρος, το υπερηχητικό αεροσκάφος Κονκόρντ, ο αργαλειός είναι μερικά μόνο από αυτά που σας περιμένουν!

Η Έκθεση περιλαμβάνει τις μακέτες που έφτιαξαν τα παιδιά, ανάμεσά τους και μαθητές με προβλήματα όρασης, με φαντασία και πολλή προσπάθεια την περυσινή χρονιά στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας.

Οι επισκέπτες μπορούν να ψηφίζουν τα καλύτερα έργα, στα οποία θα δοθούν βραβεία από το σύλλογο γονέων. Να σημειωθεί ότι όλα τα έργα, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν κατασκευαστεί εξ’ ολοκλήρου στο σχολικό εργαστήριο και όχι στο σπίτι. Φέτος, η Έκθεση Τεχνολογίας είναι αφιερωμένη στο σύλλογο γονέων παιδιών με τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες «Αμυμώνη Θεσσαλονίκης».


Πηγή: http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.