Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκίνησαν το ταξίδι τους οι πεζοπόροι σχολικοί φύλακες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 28 Οκτωβρίου.

Αποφασισμένοι να μην εγκαταλείψουν την μορφή αγώνα που επέλεξαν προκειμένου να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους ενάντια στο νόμο 4271 που τους θέτει σε διαθεσιμότητα, 12 σχολικοί φύλακες ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη το μακρύ ταξίδι τους για την Αθήνα, ευχόμενοι στο δρόμο τους να πολλαπλασιαστούν, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Μαρίνα Σαμαρά.

Οι πεζοπόροι σχολικοί φύλακες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άνω των 50 χρόνων, έχουν «βγάλει» τη διαδρομή και τις στάσεις, και στο δρόμο θα συναντούν αντιπροσωπείες από συναδέλφους τους σε άλλες πόλεις. Σήμερα το απόγευμα η πρώτη στάση τους θα είναι στα Μάλγαρα, ενώ το ταξίδι τους πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 28 Οκτωβρίου, οπότε και ελπίζουν να έχουν καταφέρει να βρίσκονται στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την συντονιστική επιτροπή Σχολικών Φυλάκων Νομού Θεσσαλονίκης πεζοπορία θα γίνεται καθημερινά από τις 7 έως και τις 10 το πρωί και από τις 4 μέχρι και τις 7.30 το βράδυ, ενώ τονίζεται ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή θα μπορούν να έχουν ιατρική κάλυψη εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο, σύμφωνα και με την κ. Σαμαρά.

Το πρόγραμμά τους για τις πρώτες τέσσερις ημέρες είναι το εξής: 1η ημέρα 28/9 : Θεσσαλονίκη -Μάλγαρα 22 χλμ, και ακολουθούν Μάλγαρα- Αγαθούπολη 24χλμ, Αγαθούπολη- Κατερίνη 24 χλμ και Κατερίνη-Πλάκα Λιτοχώρου 20 χλμ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.