Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Έδεσσα: Ο ''κουτσός'' με την πατερίτσα έγινε καλά μόλις είδε τους αστυνομικούς...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απίστευτα πράγματα στο κέντρο της Έδεσσας - Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης όχι μόνο συνήλθε από την υποτιθέμενη αναπηρία του αλλά επιτέθηκε και στους αστυνομικούς που τον πλησίασαν...

Η σύλληψη του 34χρονου έγινε στο κέντρο της πόλης και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα απάτης και αντίσταση. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται επιπλέον δύο άγνωστα άτομα, ως συνεργοί του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 34χρονος μαζί με τους δύο συνεργούς του, προσποιούμενοι υπαλλήλους του δήμου αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από 76χρονη το χρηματικό ποσό των 4.800 ευρώ, προκειμένου να αποπληρωθεί υποτιθέμενο χρέος του ανιψιού της.

Υπάλληλος τραπεζικού υποκαταστήματος, που αντιλήφθηκε την απάτη σε βάρος της ηλικιωμένης, ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί και εντόπισαν τον 34χρονο κοντά στο τραπεζικό υποκατάστημα. Ο δράστης κρατούσε πατερίτσα και έδειχνε να κουτσαίνει.

Στον έλεγχο που ακολούθησε όμως τα πράγματα άλλαξαν: Ο 34χρονος επιχείρησε να διαφύγει, χτυπώντας έναν αστυνομικό με την πατερίτσα στο στήθος, πλην όμως καταδιώχθηκε, ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη. Η πατερίτσα και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.