Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ελεύθερη η παιδοκτόνος από το Διδυμότειχο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφέθηκε ελεύθερη η 21χρονη ρομά που κατηγορείται για τη δολοφονία του ίδιου της του γιου, ηλικίας μόλις ενός έτους, στο Διδυμότειχο του Έβρου.

Η 21χρονη αν και στην αρχή προσπάθησε να αποκρύψει την πράξη της στη συνέχεια φαίνεται να την έχει ομολογήσει, λέγοντας πως τραυμάτισε θανάσιμα το άτυχο βρέφος επειδή έκλαιγε. Η παιδοκτόνος παρουσιάστηκε στο εισαγγελέα όπου περιέγραψε τα όσα έλαβαν χώρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι το μεσημέρι της Δευτέρας και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο του βρέφους.

Μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη καθώς δεν κρίθηκε ύποπτη για τη διάπραξη του ίδιου ή παρόμοιου αδικήματος ή ύποπτη φυγής. Υπενθυμίζεται πως η 21χρονη χτύπησε στο κεφάλι το 13μηνών αγοράκι της, με αποτέλεσμα αυτό να αποβιώσει.

Στη συνέχεια το μετέφερε στο νοσοκομείο, χωρίς να αναφέρει τα όσα είχαν συμβεί, ωστόσο από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο θάνατος του βρέφους ήταν αποτέλεσμα κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Μετά από αυτή την εξέλιξη η αστυνομική έρευνα στράφηκε στη μητέρα, η οποία και συνελήφθη.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.