Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Ζητούν δημοτικό κάμπινγκ στην Ελαία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αστυνομικές Αρχές ζητούν από τους κατασκηνωτές να απομακρυνθούν.

Για ακόμη μια φορά οι κατασκηνωτές που έχουν επιλέξει το δάσος της Ελαίας να περάσουν τις διακοπές τους βρίσκονται υπό διωγμό, αφού οι αστυνομικοί τους έχουν ζητήσει να απομακρυνθούν από το δάσος.

Είναι κατασκηνωτές οι οποίοι έρχονται επί δεκαετίες στην περιοχή και στην ουσία αποτελούν τον φύλακα και προστάτη του δάσους όλη την καλοκαιρινή περίοδο, το καθαρίζουν και το φροντίζουν ώστε να το απολαύσουν και την επόμενη χρονιά.

Οι ίδιοι από την πλευρά τους θέλουν να σταματήσει αυτός ο διωγμός που υπάρχει από την πλευρά των αστυνομικών Αρχών γι’ αυτό και προτείνουν την δημιουργία ενός δημοτικού κάμπινγκ στην περιοχή, στο οποίο θα μπορούν να κατασκηνώνουν, χωρίς να υπάρχουν διωγμοί, να απολαμβάνουν το δάσος και ο ίδιος ο δήμος να δημιουργήσει κάποιες θέσεις εργασίας.

Με δεδομένο ότι σήμερα υπάρχει νερό στην περιοχή και μαζεύουν τα σκουπίδια, από εκεί και πέρα δεν χρειάζονται πολλές υποδομές για την δημιουργία του.

Τις μέρες αυτές υπό τον φόβο προστίμων αρκετοί κατασκηνωτές το έχουν εγκαταλείψει και όπως λένε, για αρχές Αυγούστου είναι μόλις το 10% του αριθμού των κατασκηνωτών των προηγούμενων χρόνων. Υπογραμμίζουν ότι στην εποχή που ζούμε με τις πολλές δυσκολίες, το κάμπινγκ είναι η μόνη διέξοδος και η μόνη δυνατότητα διακοπών.


Πηγή: http://www.eleftheriaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.