Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Ημερίδα για τη διαδικτυακή πύλη prosvasi-amea.gov.gr στην Αθήνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19.07.2013

Σε ημερίδα με θέμα την παρουσίαση της Διαδικτυακής Πύλης www.prosvasi-amea.gov.gr του Έργου: Σύστημα Συλλογής, Παραγωγής, Εμπλουτισμού και Αξιοποίησης Περιεχομένου (ΣΥ.Σ.Π.Ε.Α.Π.). του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) καλεί η Εθνική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, την Τρίτη 23 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Πανεπιστημίου 52) και ώρα 10.30 το πρωί.

Χαιρετισμό θα απευθύνει στην έναρξη ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ενώ θα μιλήσουν η πρόεδρος του ΕΚΚΑ Παναγιώτα Ιακωβίδου και ο Ερωτόκριτος Κυριακού - Μηχανικός Πληροφορικής.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

10:30 - 11:00 Προσέλευση – Εγγραφές

11:00 - 11:30 Χαιρετισμός της Ημερίδας από τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) Ιωάννη Βαρδακαστάνη

11:30 - 12:15 Παρουσίαση Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.) – Οι κοινωνικές διαστάσεις και η ωφελιμότητα του Έργου ΣΥΣΠΕΑΠ για τα Άτομα με Αναπηρία, Παναγιώτα Ιακωβίδου – Πρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α.)

12:15 - 12:45 Διάλλειμα - Καφές

12:45 - 13:30 Παρουσίαση της Διαδικτυακής Πύλης www.prosvasi-amea.gov.gr του Έργου: «Σύστημα Συλλογής, Παραγωγής, Εμπλουτισμού και Αξιοποίησης Περιεχομένου», Ερωτόκριτος Κυριακού – Μηχανικός Πληροφορικής της Αναδόχου Εταιρείας του Έργου ΣΥΣΠΕΑΠ, Real Consulting Integration & Operation S.A


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 94 KB)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.