Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Γέννησε στην τουαλέτα του σπιτιού της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο τοκετός κράτησε μόλις 30 λεπτά!

Η διαδικασία του τοκετού τρομάζει τόσο τις μέλλουσες μαμάδες, όσο και τις γυναίκες δεν έχουν μείνει καν έγκυες, αλλά σκέφτονται τη στιγμή που θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Βέβαια, και η δεύτερη και οι επόμενες φορές που ενδεχομένως γεννήσει μια γυναίκα, δεν παύουν να είναι το ίδιο… τρομακτικές!

Πόσω μάλλον όταν κανείς ακούει ιστορίες, σαν αυτή την 27χρονης Charlie Francis-Pape από το Bridport του Dorset, η οποία έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί μέσα σε μόλις 30 λεπτά… την ώρα που ήταν στην τουαλέτα!

Παρότι, όπως είπε η ίδια στη Daily Mail, πριν από την απροσδόκητη γέννα της ένιωθε μια δυσφορία για περίπου 20 λεπτά, δε φαντάστηκε ότι είχε ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού και έτσι δε βιάστηκε.

Σε κάποια στιγμή ένιωσε την ανάγκη να πάει στην τουαλέτα κι ενώ… καθόταν ξαφνικά ένιωσε ότι έπρεπε να… σπρώξει και λίγα δευτερόλεπτα μετά κρατούσε στα χέρια της τη νεογέννητη κόρη της!



«Πονούσα για περίπου 20 λεπτά και ξαφνικά νόμισα ότι ήθελα να πάω στην τουαλέτα. Κάθισα και πριν το καταλάβω, μπορούσα να δω το κεφάλι του μωρού. Σηκώθηκα από τη λεκάνη και την έπιασα στην κυριολεξία την ώρα που έβγαινε έξω. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, δε νομίζω καν ότι είχα συνειδητοποιήσει ακριβώς τι είχε συμβεί εκείνη την ώρα» είπε η ίδια.

«Τώρα συνειδητοποιώ ότι έζησα κάτι μοναδικό. Τότε απλά ακολουθούσα το ένστικτό μου» πρόσθεσε.



Η ίδια σχεδίαζε να γεννήσει στο σπίτι της, καθώς η πρώτη της γέννα ήταν αρκετά δύσκολη και είχε κρατήσει για 21 ώρες.

«Με το σύζυγό μου θέλαμε να γεννήσω στο σπίτι, σε μια πισίνα στο σαλόνι μας. Με ξύπνησε η μία μου κόρη τη νύχτα γιατί ήταν ανήσυχη και όταν πήγα πίσω στο κρεβάτι μου, έσπασαν τα νερά μου. Δεν το περίμενα, γιατί είχα ακόμη μια εβδομάδα. Μέχρι να κατέβω τις σκάλες και να καλέσω το σύζυγό μου, ο οποίος ήταν στη δουλειά, είχαν αρχίσει ήδη οι πόνοι. Άναψα μερικά κεριά για να δημιουργήσω ήρεμη ατμόσφαιρα, καθώς δεν περίμενα να γίνουν όλα τόσο γρήγορα. Όμως το μωρό είχε άλλα σχέδια» είπε ακόμη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.