Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Οι «υπερ-ήρωες» που την έσωσαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γυναίκα ετοιμαζόταν να πηδήξει από μπαλκόνι- δείτε βίντεο.

Ταινία με υπερ-ήρωες θύμιζε η διάσωση μιας μεθυσμένης γυναίκας η οποία ετοιμαζόταν να πηδήξει από μπαλκόνι στον 14ο όροφο κτηρίου στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Τρεις επαγγελματίες κασκαντέρ ένωσαν τις δυνάμεις τους για να αποτρέψουν τη μοιραία «βουτιά στο κενό».

Οι τρεις άνδρες έστηναν μία σκαλωσιά για το πάρτι που θα γινόταν για την πρεμιέρα της ταινίας «Kick-Ass 2» όταν είδαν τη γυναίκα μα στέκεται στην άκρη του μπαλκονιού στο απέναντι κτήριο.

Την ώρα που οι παρευρισκόμενοι φώναζαν στη γυναίκα να μην πηδήξει, οι τρεις επαγγελματίες ανέλαβαν δράση. Οι Gregg Sergeant, Scott Schecter και Amos Carver έτρεξαν στο κτήριο και ειδοποίησαν έναν από τους άνδρες της ασφάλειας του κτηρίου, ο οποίος τους οδήγησε στον 14ο όροφο.

Χωρίς να τον αντιληφθεί η γυναίκα, ο Sergeant πήγε ακροπατώντας πίσω της και την άρπαξε, με τους Schecter και Carver πίσω του.

«Κλείδωσα τα χέρια μου γύρω της, τη σηκώσαμε και τη μεταφέραμε στο δωμάτιο. Την ξαπλώσαμε στον καναπέ, ήταν πολύ ταραγμένη», δήλωσε.

«Είμαι ευγνώμων που φτάσαμε την κατάλληλη στιγμή, νομίζω πως αν είχαμε φτάσει δύο δευτερόλεπτα αργότερα θα είχε χαθεί», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα είχε καταρρεύσει λόγω του χωρισμού της και έσβηνε τον πόνο της στο ποτό.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.