Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Πρεμιέρα με θρίαμβο για το πόλο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Εκπληκτική ήταν η πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας πόλο των Ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου της Βαρκελώνης. Το αντιπροσωπευτική μας συγκρότημα πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο, του οποίου και επικράτησε με 6-4.

Μετά από ένα "στείρο" (0-0) πρώτο οκτάλεπτο, οι Έλληνες διεθνείς "πήραν μπρος" και βρέθηκαν να προηγούνται με τρία γκολ διαφορά (3-0) στη λήξη του δεύτερου. Η ομάδα του Μαυροβουνίου κατάφερε να νικήσει τον εντυπωσιακό με τις επεμβάσεις του τερματοφύλακα της Εθνικής, Κωνσταντίνο Τσολκάνη, στο 3ο (!) δεκάλεπτο μειώνοντας το σκορ σε 5-1 κι αφού είχαν προηγηθεί τα γκολ από τους Φουντούλη και Μυλωνάκη.

Στην 4η περίοδο ο Φουντούλης με το τρίτο του προσωπικό τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1 και εκεί η "γαλανόλευκη" έριξε ταχύτητα. Το μόνο που κατάφεραν οι Μαυροβούνιοι ήταν να μειώσουν σε 6-4, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Πρεμιέρα με θρίαμβο για το πόλο

Την Τετάρτη το βράδυ (21:10) η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ζηλανδία και δύο ημέρες αργότερα την διοργανώτρια Ισπανία.

Οκτάλεπτα: 0-0, 3-0, 2-1, 1-3.

Ελλάδα: Μυλωνάκης 3, Κολόμβος 1, Δελακάς 1, Φουντούλης 1.

Μαυροβούνιο: Ίβοβιτς 3, Ν. Γιάνοβιτς 1.


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.