Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013

Το γράμμα της κόρης της Μαρίας Βουτσινά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με ένα ανθρώπινο γράμμα η κόρη της Μαρίας Βουτσινά, σπάει τη σιωπή της προκειμένου να ακουστεί η αλήθεια για το θάνατο της μητέρας της.

«Νιώθω την υποχρέωση να γράψω λίγα λόγια για την μητέρα μου, ο κυριότερος λόγος είναι για να μην λέγονται και γράφονται ανακρίβειες για τον θάνατο της»γράφει η κόρη της διάσημης διαιτολόγου που έχασε την μάχη με τον καρκίνο.

Η Μυρτώ εξομολογείται τον αγώνα που έδωσε επί πολλούς μήνες η μητέρα της, αναφέροντας την μάχη ως εφιάλτη.

«Η μητέρα μου τους τελευταίους 13 μήνες πάλευε με τον καρκίνο. Είχε μέσα της δύναμη που δεν την γνώριζε κανείς. Μέσα στο διάστημα των 13 μηνών έκανε ό,τι ήταν δυνατό (και αδύνατο πολλές φορές), για να βγει νικήτρια από αυτόν τον εφιάλτη. Περάσαμε δύσκολα τον τελευταίο καιρό και ακόμα δυσκολότερα τον τελευταίο μήνα αφού για μας το σπίτι μας είχε γίνει το νοσοκομείο» εξομολογείται η Μυρτώ και συνεχίζει.

«Ακόμα και εκεί τη θαύμαζα, αφού είχε καταφέρει να την προσέχουν και την αγαπούν όλοι. Συγγενείς, φίλοι, γιατροί και νοσηλευτές ήταν όλοι στο πλευρό της, άλλα όπως έλεγε η ίδια τον Γολγοθά ο καθένας τον περνάει μονός του» λέει η Μυρτώ, εξηγώντας το λόγο που δεν ήθελε τα φώτα της δημοσιότητας για τον θάνατο της μητέρας της αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Όσο αναφορά την κηδεία προσπάθησα να την κρατήσω σε ένα πιο οικογενειακό επίπεδο γιατί ήθελα να είναι δίκη μας προσωπική στιγμή».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.