Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

«Δεν σημαίνει ότι όποιος είναι στον Τειρεσία δεν παίρνει δάνειο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γίνεται μία νέα προσπάθεια για επανεκκίνηση της οικονομίας.

Για το πρόγραμμα δανειοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο πρόεδρος του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, Γιώργος Γεροντούκος.

Ο κ. Γεροντούκος ξεκαθάρισε ότι γίνεται μία νέα προσπάθεια για επανεκκίνηση της οικονομίας με πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματιών και είπε ότι «τα δάνεια εξαρτώνται από τις ανάγκες των επιχειρηματιών.

Αν η ανάγκη τους είναι σε κεφάλαιο κινήσεως, αν είναι επενδυτική, θα πει ότι θέλει να κάνει μία επένδυση. Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα της αγοράς είναι η ρευστότητα». Και πρόσθεσε πως «τα κεφάλαια είναι κοινοτικά και τα ασφαλιστικά τα ζητάει ουσιαστικά η κοινότητα».

Ο πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ υπογράμμισε ακόμη ότι τα δάνεια κίνησης σε επιχειρήσεις από 10.000 μέχρι 300.000 ευρώ μπορούν να δοθούν και πρέπει να δοθούν. «Έχουμε προθεσμία μέχρι το τέλος του 2014. Έκανε μεγάλη προσπάθεια η κυβέρνηση να προβλεφθούν αυτά τα κεφάλαια», συμπλήρωσε τονίζοντας ότι «δεν σημαίνει ότι όποιον είναι στον Τειρεσία δεν μπορεί να πάρει και δάνεια».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.