Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Οι πληροφορίες για τη νόσο του 12χρονου - Πιθανή και μόνιμη αναπηρία - Σοκάρει η ομολογία του δράστη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενώ το 12χρονο αγόρι δίνει πραγματική μάχη για να επανέλθει από τον βαρύτατο τραυματισμό που του προκάλεσε ο 20χρονος Ολλανδός, πληροφορίες που τον θέλουν να πάσχει από ανίατη λοιμώδη νόσο πλημμύρισαν το διαδίκτυο. Οι πληροφορίες αυτές έφθασαν από νωρίς και στο enikos.gr και στην ερώτηση που θέσαμε για το αν ισχύουν δεν λάβαμε αρνητική απάντηση.

Τη στιγμή που οι γιατροί προσπαθούν να βοηθήσουν τον ανήλικο να ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό στην σπονδυλική στήλη, οι πληροφορίες για την ανίατη λοιμώδη νόσο περνούν σε δεύτερη μοίρα, αυτό όμως που έχει αξία να μεταφερθεί (και το μεταφέρουμε διασταυρωμένο) είναι το γεγονός πως το αγόρι νοσούσε πριν τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από τον 20χρονο Ολλανδό.

Τα σοβαρότερα τραύματα που προβληματίζουν τους γιατρούς είναι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ένα στην πλάτη ,στην σπονδυλική στήλη και ένα στον θώρακα. Στο νοσοκομείο και στο πλευρό του μικρού βρίσκεται συνέχεια η μητέρα του αλλά και υπάλληλος της ρωσικής πρεσβείας.


----------------

Το 12χρονο παιδί από τη Ρωσία, που δέχθηκε 20 μαχαιριές από Ολλανδό υπάλληλο σε ξενοδοχείο, νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει υποστεί βαριά κάκωση στο νωτιαίο μυελό.

Ο δράστης, που ομολόγησε με κυνικό τρόπο την πράξη του, οδηγήθηκε στο δικαστήριο μέσα σε ένα έντονες αποδοκιμασίες.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.