Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τι λέει ο Κεδίκογλου για το χαράτσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Το λεγόμενο χαράτσι θα είναι αισθητά χαμηλότερο. Σε ότι αφορά τον τρόπο είσπραξης, αν δεν είναι έτοιμος ο μηχανισμός θα χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο», είπε στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, στον Real fm, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του κ. Κεδίκογλου: 

-Για το χαράτσι της ΔΕΗ: Το λεγόμενο χαράτσι θα είναι αισθητά χαμηλότερο. Σε ότι αφορά τον τρόπο είσπραξης, αν δεν είναι έτοιμος ο μηχανισμός θα χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο. Θα περάσει από τη Βουλή, το θέμα με τον φόρο των ακινήτων. Πρέπει να φτιάξουμε αξιόπιστο εισπρακτικό μηχανισμό.
-Υπάρχουν πολλές δυσλειτουργίες στο δημόσιο, που πρέπει να τις φτιάξουμε.
-Θέλουμε 25.000 υπαλλήλους για την κινητικότητα. Δεν έχουμε σαφή στοιχεία για τους επίορκους. Πρέπει να υπάρξει αξιολόγηση των υπαλλήλων, αλλά πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες.
-Για το «όχι στο ευρώ πάση θυσία» του ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελλάδα είναι φετίχ και κάνουμε ότι πρέπει για την Ελλάδα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει το βιβλικό αντίστοιχο της Βαβέλ. Η έξοδος από το ευρώ θα σήμαινε νέα μνημόνια. Εμείς κοιτάμε να κάνουμε την μόνη ρεαλιστική αντιμετώπιση σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση. Εκτός ευρωζώνης θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. 

Ακούστε το ηχητικό: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.