Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Επιστολή παραπληγικών στον Πρόεδρο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Να σώσει το κράτος πρόνοιας καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Παραπληγικών Κύπρου και Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Αναπήρων, Δημήτρης Λαμπριανίδης.

Σε ανοικτή επιστολή προς τον Πρόεδρο Χριστόφια, του ζητά να "μην επιτρέψετε τον εξευτελισμό αυτής της κοινωνίας εξοικονομώντας ψίχουλα με μειώσεις σε επιδόματα και παροχές που λαμβάνουν τα άτομα με αναπηρίες, τα οποία λαμβάνουν σαν αντιστάθμισμα του αυξημένου κόστους διαβίωσης που φέρνει στη ζωή τους η αναπηρία". Τώρα, αναφέρει, είναι που τα επιδόματα και οι παροχές χρειάζονται περισσότερο από κάθε άλλη φορά. "Προστατέψτε τις πιο αδύνατες ομάδες πληθυσμού και τα άτομα με αναπηρίες μεσούσης αυτής της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης στη χώρα μας".


Δεν φταίνε, προσθέτει, οι αδύναμες τάξεις πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας γι' αυτήν την κατάντια. "Θα δώσετε στην Τρόικα το έλεγχο των οικονομικών μας αλλά δεν πρέπει να δώσετε και την αξιοπρέπεια αυτής της κοινωνίας". Αναφέρει, τέλος, ότι ο Πρόεδρος Χριστόφιας έχει ευθύνη να προστατέψει την αξιοπρέπεια αυτής της κοινωνίας και το κράτος πρόνοιας, που χτίστηκε με σκληρούς αγώνες.



Πηγή: http://www.sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.