Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Μητέρα ευνούχισε το 5 εβδομάδων μωρό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Καταδικάστηκε σε 99 χρόνια φυλάκιση.

Πριν από πέντε χρόνια ο ηλικίας μόλις πέντε εβδομάδων Holden Gothia κοιμόταν ήρεμος στο κρεβάτι του σε προάστιο του Χιούστον, στο διαμέρισμα των γονιών του… μέχρι τη στιγμή που η μητέρα του, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, αποφάσισε να τον ευνουχίσει!

Η Katherine Nadal ισχυρίστηκε στις αρχές ότι ένας σκύλος επιτέθηκε στο γιο της και τον τραυμάτισε στα γεννητικά όργανα, όμως οι ένορκοι την έκριναν ένοχη και το δικαστήριο την καταδίκασε σε φυλάκιση 99 χρόνων!

Το δικαστήριο έγινε τον Αύγουστο του 2009.

Μετά από αρκετά χρόνια ψυχολογικής υποστήριξης και πάμπολλες χειρουργικές επεμβάσεις ο μικρός Holden συμπεριφέρεται σαν κάθε φυσιολογικό παιδάκι της ηλικίας του. Του αρέσει το ποδόσφαιρο, τρέχει, τραγουδάει και παίζει με το μεγαλύτερο αδερφό του.

Όμως δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμη ακριβώς τι του έχει συμβεί. «Νομίζω ότι στο μυαλό του τα γεννητικά όργανα είναι κάτι που αποκτά κανείς όταν μεγαλώσει. Κι εμείς αυτό του λέμε. Ότι έχει δίκιο, ότι θα αποκτήσει όταν μεγαλώσει, που δεν είναι κάτι αναληθές» λέει η θεία του –που ο ίδιος αποκαλεί μαμά- Patches DeShazo.

«Το σωματικό μπορεί να διορθωθεί, το συναισθηματικό κομμάτι όμως είναι αυτό που με ανησυχεί περισσότερο» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.