Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Λάρισα: Λειτουργία Διεύθυνσης Μεταφορών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στον καθορισμό του τρόπου λειτουργίας της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προχώρησε με σχετική της απόφαση η αντιπεριφερειάρχης, Ρένα Καραλαριώτου.

Πιο συγκεκριμένα, από 1η Ιουνίου το κοινό θα εξυπηρετείται ως εξής:

1) Από Δευτέρα έως και Πέμπτη κανονικά και για όλες τις αρμοδιότητες της υπηρεσίας.

2) Την Παρασκευή θα λειτουργούν κανονικά το τμήμα του ΚΤΕΟ για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων και το Μικτό Κλιμάκιο Ελέγχου για την αποστολή και την παραλαβή των αφαιρεθέντων στοιχείων κυκλοφορίας.

Επίσης, την Παρασκευή κανονικά θα εκδίδονται οι κάρτες στάθμευσης για τα άτομα με αναπηρία, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την απόκτηση των πιστοποιητικών επαγγελματικής επάρκειας, πιστοποιητικών επαγγελματικής ικανότητας, πιστοποιητικών για την οδήγηση οχημάτων που μεταφέρουν επικίνδυνα εμπορεύματα και των ειδικών αδειών επιβατικών δημόσιας χρήσης.

Η αντιπεριφερειάρχης προχώρησε στην παραπάνω απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός, ότι, με τις νέες ρυθμίσεις αφ' ενός δεν θα προκληθούν προβλήματα στη λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών και αφετέρου θα διευκολυνθεί η εσωτερική οργάνωση της υπηρεσίας (τακτοποίηση αρχείου οχημάτων, τακτοποίηση αρχείου αδειών οδήγησης, αρχειοθέτηση των εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης οχημάτων).

Το μέτρο πάντως έχει πιλοτικό χαρακτήρα και η συνέχειά του θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο θα συνεισφέρει πρώτα απ΄όλα στην εξυπηρέτηση των πολιτών και την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.