Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Υπόσχονται... κρυμμένους θησαυρούς μέσω Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει σε χρήστες του διαδικτύου το μήνυμα που έλαβαν μέσω κυρίως του Facebook από εταιρεία η οποία πουλά πληροφορίες σε όσους επιθυμούν να αναζητήσουν .. κρυμμένους θησαυρούς.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr χρήστες του διαδικτύου στην Πάτρα έλαβαν από την εταιρεία το εξής μήνυμα:

«Πριν από περίπου 3 χρόνια έπεσαν στα χέρια μας κάποια απόρρητα έγγραφα υψηλόβαθμων ανταρτών του εμφυλίου, τα όποια αναφερόντουσαν σε περιοχές στις οποίες ήταν κρυμμένοι θησαυροί ή είχαν γίνει ρίψεις χρυσών λιρών από τους συμμάχους της εποχής.

Ύστερα από αρκετή προσπάθεια καταφέραμε να αποκωδικοποιήσουμε το 70% των εγγράφων, και να διασταυρώσουμε ιστορικά και γεωλογικά τις πληροφορίες.

Επειδή το "κυνήγι" των θησαυρών στην Ελλάδα θεωρείται παράνομο χωρίς την κατάλληλη άδεια, και επειδή δεν γνωρίζουμε τρόπους ανασκαφών, αποφασίσαμε αυτές τις πληροφορίες να τις βγάλουμε προς πώληση τμηματικά.

Δεν πρόκειται για χάρτες θησαυρών, ούτε μπορούμε να εγγυηθούμε την 100% ύπαρξή τους. Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε να κάνουμε, είναι να σας καθοδηγήσουμε μέχρι κάποιο σημείο.

Όλες οι πληροφορίες που έχουμε ξεχωρίσει, επικεντρώνονται σε ιστορικά πρόσωπα τα όποια διαχειριζόντουσαν τα αγαθά των αντάρτικων ομάδων, όμως δεν κατάφεραν να επιβιώσουν κατά την διάρκεια του πολέμου, και στις περιοχές τις οποίες κινούνταν.

Εκτός από τις διασταυρωμένες πληροφορίες, έχουμε απομονώσει και δορυφορικές φωτογραφίες των περιοχών.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη σελίδα μας».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.