Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Δικαιώθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα για την υπόθεση ντόπινγκ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Αθλητική Δικαιοσύνη απάλλαξε την πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ.
Η Αθλητική Δικαιοσύνη απήλλαξε την πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα για την υπόθεση του ντόπινγκ, σύμφωνα με το δικηγόρο της Γεώργιο Κλουδά.

Δικαιώθηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα για την υπόθεση ντόπινγκ

Ο ΣΕΓΑΣ είχε ξεκινήσει την πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της 33χρονης άλτριας, μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από την IAAF και αφού η πρωταθλήτρια είχε αποχωρήσει από τους στίβους πριν περίπου 4 χρόνια, καθώς σύμφωνα με την IAAF είχε βρεθεί θετικό δείγμα της αθλήτριας από επανέλεγχο, που έγινε σε δείγμα που είχε παρθεί το 2005.

«Η ελληνική Αθλητική Δικαιοσύνη με μια σημαντική απόφαση της, απάλλαξε την Αφροδίτη Σκαφίδα, δίνοντας τέλος σε μια περιπέτεια η οποία πιστεύω ότι εξ' αρχής θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί», δήλωσε ο συνήγορος της ελληνίδας αθλήτριας.

«Η Αφροδίτη Σκαφίδα χάρισε σημαντικές στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό και ήταν μια εκ των πρωτεργατών στο γυναικείο άλμα επί κοντώ, ένα άθλημα από το οποίο προσδοκούμε ολυμπιακή διάκριση. Η απαλλαγή της αποτελεί δικαίωση όλων των αθλητών και των αθλητριών απέναντι στον υπερβάλλοντα ζήλο της Αθλητικής Δικαιοσύνης», προσέθεσε ο κ. Κλουδάς και τόνισε:

«Πρέπει όλοι να στηρίζουμε τον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως να ενθαρρύνουμε τις νέες και τους νέους να ασχοληθούν με αυτόν. Γι' αυτό και πρέπει να προστατεύουμε τους Έλληνες και τις ελληνίδες πρωταθλητές, έτσι ώστε αφενός να μην αμφισβητούνται άδικα οι επιτυχίες τους κι αφετέρου να παραμένουν ινδάλματα για την ελληνική κοινωνία και τους νέους και τις νέες μας».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.