Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

«Το “Game of Thrones” σκοτώνει το σεξ»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η προειδοποίηση ενός καθηγητή του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.

Δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως το «Game of Thrones» οδηγούν σε λιγότερο… σεξ, υποστηρίζει ερευνητής του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με τον καθηγητή David Spiegelhalter, τα ζευγάρια στη Βρετανία κάνουν 40% λιγότερο σεξ απ’ ό,τι 20 χρόνια πριν. Παλιότερες έρευνες έδειξαν ότι η αύξηση συσκευών όπως τα tablets μπορεί να οδηγήσουν στον περιορισμό της σεξουαλικής δραστηριότητας. Ο Spiegelhalter όμως ισχυρίζεται τώρα ότι το πρόβλημα έχει επιδεινωθεί με τα χρόνια, και πίσω από αυτήν την επιδείνωση κρύβονται εθιστικές σειρές όπως το «Game of Thrones».

«Το ζήτημα είναι ότι η τεράστια αυτή συνδεσιμότητα, ο συνεχής έλεγχος των κινητών μας, ας συγκριθεί με μερικά χρόνια πριν όταν η τηλεόραση έκλεινε στις 22.30 ή κάπου εκεί και δεν υπήρχε τίποτε άλλο να κάνει. Ακόμη και οι διακοπές του ρεύματος βοηθούσαν. Τώρα οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο σεξ και αυτό είναι γεγονός», δήλωσε πρόσφατα ο επιστήμονας.

Μάλιστα, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι με τον ρυθμό αυτό, τα ζευγάρια στη Βρετανία δεν θα κάνουν καθόλου σεξ το 2030!

«Ένας ερευνητής ανέφερε τη λέξη iPad. Εγώ νομίζω ότι είναι το Netflix: ‘Θεέ μου, πρέπει να κάτσω να δω ολόκληρη τη δεύτερη σεζόν του Game of Thrones’», προειδοποιεί ο Spiegelhalter, επισημαίνοντας ουσιαστικά ότι η συνήθεια να βλέπουμε ολόκληρες σεζόν τηλεοπτικών σειρών μέσα σε μερικά βράδια «σκοτώνει» το σεξ.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.