Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Υποδοχή ήρωα για τον 7χρονο που παράτησαν οι γονείς του στο δάσος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι είπε ο μικρός Γιαμάτο Τανούκα για την περιπέτειά του.

Έκλαιγε τόσο πολύ όταν τον εγκατέλειψαν οι γονείς του για να τον τιμωρήσουν στο δάσος, που αντί να ακολουθήσει το αυτοκίνητό τους μπερδεύτηκε και πήρε την αντίθετη κατεύθυνση, είπε ο 7χρονος Γιαμάτο Τανούκα στην εφημερίδα Mainichi Shimbun.

Καθώς πίστευε ότι το δάσος είναι «τρομακτικό», συνέχισε να περπατάει κατά μήκος του δρόμου στον οποίο τον είχαν αφήσει οι γονείς του για να τον τιμωρήσουν, ακόμη και αφότου έδυσε ο ήλιος, και τελικά έφτασε σε μια στρατιωτική βάση όπου βρήκε ένα κτίριο που δεν ήταν κλειδωμένο και μπήκε μέσα και έτσι κατάφερε να επιβιώσει για έξι ημέρες στο δάσος μέχρι να τον βρουν.



«Περπάτησα περίπου 5 ώρες, νομίζω», είπε στην εφημερίδα. Όταν βρήκα το κτίριο «κρύωνα και γι’ αυτό μπήκα μέσα για να κοιμηθώ», πρόσθεσε.

Ο 7χρονος είπε ακόμη ότι έμεινε μέσα στο κτίριο αυτό για τις επόμενες έξι ημέρες, νηστικός, πίνοντας μόνον νερό από μια βρύση που υπήρχε στη βάση. Αν και άκουγε ελικόπτερα να πετούν πάνω από το στρατόπεδο, εκείνος αποφάσισε να παραμείνει εκεί όπου βρισκόταν και να περιμένει να τον βρουν, πρόσθεσε.



Παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσε στην Ιαπωνία η ενέργεια αυτή των γονιών, με μια πλημμύρα επικρίσεων να κατακλύζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία ανακοίνωσε χθες ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον τους.

Σήμερα, φορώντας ένα καπέλο του μπέιζμπολ και κρατώντας μια χάρτινη μπάλα επίσης του μπέιζμπολ, προφανώς δώρο του ιατρικού προσωπικού, ο μικρός βγήκε από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για λίγες ημέρες μετά την περιπέτειά του στο δάσος.



Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο του επιφύλαξε υποδοχή ήρωα, ενώ εκείνος με ιδιαίτερη άνεση γυρνούσε αριστερά και δεξιά ενώπιον των καμερών των τηλεοπτικών συνεργείων και χαιρετούσε τον κόσμο, χαμογελώντας.

«Είμαι καλά», απάντησε σε έναν δημοσιογράφο που τον ρώτησε σχετικά και πρόσθεσε ότι ανυπομονεί να γυρίσει στο σχολείο του, πριν ο πατέρας του τον πάρει από το χέρι για να μπουν στο οικογενειακό τους αυτοκίνητο και να γυρίσουν στο σπίτι τους.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.