Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ τουριστικών ΜΜΕ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Παρατείνεται μέχρις τις αρχές Ιουνίου 2016 η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων για τις δράσεις «Αναβάθμιση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» και «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) 2014-2020».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομίας, η θετική εξέλιξη της πορείας των διαπραγματεύσεων για την αξιολόγηση του προγράμματος στήριξης και η έναρξη της συζήτησης για το δημόσιο χρέος, έχει ως αποτέλεσμα την διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, κάτι το οποία αντανακλάται, μεταξύ άλλων, και στην μεγάλη αύξηση της ανταπόκρισης των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στις νέες δράσεις του ΕΣΠΑ 2014 - 2020, που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες. Το υπουργείο έχει δεχτεί μεγάλο πλήθος αιτημάτων από παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, αλλά και υποψηφίους επενδυτές για παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των επενδυτικών σχεδίων.

Για το λόγο αυτό, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων για τη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» συνολικού προϋπολογισμό 78 εκατ. ευρώ τον α΄ κύκλο, παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:00.

Επιπλέον, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων για τη δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» συνολικού προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ -σε έναν μοναδικό κύκλο για τη διευκόλυνση της τουριστικής περιόδου- παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:00.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.