Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Ομαδικός έλεγχος ντόπινγκ στη Ροστόφ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η FIFA έκανε... ντου στο αθλητικό κέντρο της Ροστόφ και διενήργησε ομαδικό έλεγχο ντόπινγκ στους παίκτες! Η ρωσική ομάδα είναι 2η στο ρωσικό πρωτάθλημα και η FIFA προέβη σ’ αυτή την ενέργεια μετά από σχετικές καταγγελίες των ΜΜΕ της χώρας...


Ομαδικός έλεγχος ντόπινγκ στη Ροστόφ

Ο έλεγχος έγινε μετά και τη νίκη της Ροστόφ στη Μόσχα με 3-1 κόντρα στην Ντιναμό την Πέμπτη. Συγκεκριμένα όλοι οι παίκτες της ενδεκάδας σ’ αυτό το ματς πέρασαν από έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Τύπος στη Ρωσία είχε... βουίξει για χρήση της απαγορευμένης ουσίας «meldonium», ενώ η γενικότερη πορεία της ομάδας έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια! Βλέπετε, την προηγούμενη σεζόν σώθηκε στο τέλος και φέτος διεκδικεί πρωτάθλημα. Συν τοις άλλοις έχουν ακουστεί πολλά και για τα σκάνδαλα ντόπινγκ με Ρώσους αθλητές.

«Εξετάσαμε όλη την ομάδα, τους 11 που ήταν στη βασική ενδεκάδα. Η όλη διαδικασία κράτησε δύο ώρες και πλέον περιμένουμε τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια. Υπάρχουν στα ΜΜΕ για παραγγελίες της Ροστόφ για την απαγορευμένη ουσία», ανέφερε ο υπεύθυνος των ιατρικών θεμάτων της FIFA, Γίρι Ντβόρακ.


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.