Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Το ανατριχιαστικό εγκαταλελειμμένο πάρκο του Βιετνάμ με τον γιγάντιο δράκο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φωτογράφος εξερεύνησε τις έρημες κατασκευές του - Δείτε φωτογραφίες.
Τσουλήθρες καλυμμένες με βρύα, λασπόνερα και μισοερειπωμένα κτίσματα- αυτή είναι η σημερινή εικόνα υδάτινου πάρκου στο Βιετνάμ που έχει βάλει λουκέτο, δεν σταματά ωστόσο να προσελκύει τουρίστες και φωτογράφους που γοητεύονται από την ερημιά του.

Το πάρκο Ho Thuy Tien άνοιξε μισοτελειωμένο το 2004 αλλά δεν λειτούργησε για πολύ κι έπεσε στην αφάνεια.

Λίγο περισσότερο από μια 10ετία μετά η φύση καταλαμβάνει ολοένα και περισσότερο το έρημο πάρκο, με τα παιχνίδια του να καλύπτονται από φύλλα.

Τις εκπληκτικές φωτογραφίες έβγαλε ο φωτογράφος Chris Staring που κυνηγά πάντα μέρη στα οποία η φύση ξαναλαμβάνει κεντρικό ρόλο.

«Ο μόνος κίνδυνος στην εξερεύνηση τέτοιων σημείων είναι συνήθως οι σκύλοι φύλακες οι σκύλοι που έχουν αγριέψει. Σε αυτή την περίπτωση δεν είδα κανένα», λέει στη Daily Mail.

Η πιο εντυπωσιακή κατασκευή είναι ένας τεράστιος δράκος στο μέσο της λίμνης, γύρω από την οποία είναι φτιαγμένο το πάρκο.

«Εγώ μπήκα από μια είσοδο στην πίσω πλευρά του πάρκου, βρήκα μέσα κάποιους ντόπιους που έκαναν πικ νικ και ένα ζευγάρι που έκανε τη φωτογράφηση του γάμου του. Όταν έφευγα όμως στην μπροστινή είσοδο ήταν ένας φρουρός που ζητούσε χρήματα για να σε αφήσει να μπεις», εξήγησε.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.