Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Νέα μεγάλη επιτυχία για την Σάκκαρη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για δεύτερη φορά στη φετινή σεζόν, η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί σε ημιτελική φάση διοργάνωσης των 50.000 δολαρίων, καθώς κέρδισε την Amra Sadikovic με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Engie Open Saint-Gaudens. Αύριο, η Μαρία θα διεκδικήσει την είσοδό της στον σημαντικότερο τελικό της καριέρας της.

Νέα μεγάλη επιτυχία για την Σάκκαρη

Ακόμη μια μεγάλη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Μαρία Σάκκαρη, η οποία διανύει σπουδαία σεζόν. Η 20χρονη Ελληνίδα, Νο2 στο ταμπλό του Saint-Gaudens και Νο122 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε της Amra Sadikovic με 6-4, 7-5 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της διοργάνωσης των 50.000 δολαρίων της Γαλλίας.

Θα είναι η δεύτερη παρουσία της Σάκκαρη σε ημιτελικό διοργάνωσης 50.000 δολαρίων στη φετινή σεζόν, όχι όμως και ο σημαντικότερος που έχει αγωνιστεί, αφού τον περασμένο Νοέμβριο ήταν ημιφιναλίστ στη διοργάνωση των 115.000 δολαρίων του Carlsbad.

Η Σάκκαρη πραγματοποίησε ένα φανταστικό ξεκίνημα στον αγώνα και προηγήθηκε με 5-0 στο εναρκτήριο σετ, η Sadikovic όμως δεν παρέδωσε τα όπλα και μείωσε μέχρι και σε 5-4, έχοντας την ευκαιρία να σερβίρει για την ισοφάριση. Στο πιο κρίσιμο σημείο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια διατήρησε την ψυχραιμία της και έκανε νέο break, για να κλείσει τελικά ένα σετ που από την αρχή ήταν δικό της.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με δύο break, ένα για κάθε παίκτρια. Από εκείνο το σημείο αμφότερες οι δύο τενίστριες ήταν σε θέση να κρατούν τα σερβίς τους και η Σάκκαρη ήταν εκείνη που οδηγούσε στο σκορ, αφού σέρβιρε πρώτη. Στο 12ο game, η Ελληνίδα κατάφερε να φτάσει στο 15-40 και να φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την Ελβετίδα, για να πετύχει τελικά το break που έκανε το 7-5 και ολοκλήρωσε τον αγώνα, έπειτα από 1 ώρα και 24 λεπτά.

Αύριο, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Βραζιλιάνα Paula Cristina Goncalves, με φόντο την πρώτη της πρόκριση σε έναν τόσο σημαντικό τελικό. Έχει κερδίσει ένα τουρνουά των 25.000 δολαρίων στο παρελθόν, αλλά δεν έχει παίξει ποτέ σε τελικό διοργάνωσης 50.000 δολαρίων, ή μεγαλύτερης.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.