Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Τα γατάκια-κλεφτρόνια έγιναν… βιντεοπαιχνίδι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ιστορίες που ενέπνευσαν τους δημιουργούς του KleptoCats.

Υπάρχει πάντα μια σκοτεινή πλευρά σε κάθε τι. Ακόμη και στις γάτες. Τελευταία, κερδίζουν δημοσιότητα για «αταξίες» που κάνουν.

Μισούν τη Miley Cyrus αλλά επίσης κλέβουν, όπως τεκμηριώνεται. Από τότε που ο Dusty, ο γάτος που είχε κλέψει πάνω από 600 αντικείμενα, εμφανίστηκε, το 2011, στο Late Show with David Letterman, τα εγκλήματα των κατοικίδιων έχουν κάνει κατάληψη στη φαντασία του κοινού, παίρνοντας διαστάσεις μύθου των καιρών που ζούμε.



Συνέβαλε σε αυτό η Brigit, ο νυκτερινός διαρρήκτης. Η εξάχρονη γατούλα από το Σιάμ, σε διάστημα μόλις δύο μηνών, έφερε στο σπίτι της κυρίας της, της Σάρα Νέιθαν από το Χάμιλτον της Νέας Ζηλανδίας, 11 μποξεράκια και πάνω από 50 κάλτσες. «Σε κάποιους πρέπει να λείπουν όλα αυτά» κλαψούριζε η Σάρα. «Μια μέρα, η Μπρίτζιτ μπήκε σπίτι κρατώντας στο στόμα της μια κάλτσα, λες και ήταν γατάκι. Το να έχεις τις γάτες κλεισμένες στο σπίτι δεν συνηθίζεται στη Νέα Ζηλανδία. Η Μπρίτζιτ δεν κυνηγά πουλάκια γι' αυτό οι γείτονες τη βλέπουν με καλό μάτι.



Αλλά μετακομίζουμε εκτός πόλης σύντομα κι ελπίζουμε ότι δεν θα έχει πια ευκαιρία» (να κλέβει ανδρικά εσώρουχα και κάλτσες!).

Τα κατορθώματα της Μπρίτζιτ έγιναν γνωστά τον Μάρτιο που μας πέρασε, αλλά πιο πρωτότυπος ήταν ο Tiger. Γνωστός πλέον ως «Klepto Kitty», ο Τίγρης έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του τον Σεπτέμβριο του '15, όταν στην πολιτεία του Όρεγκον άρχισε να φέρνει στο σπίτι του κυρίου του, του Ντέιβ Κέμπας, παιδικά παιχνίδια, εσώρουχα και άλλα αντικείμενα. Έπεσαν στην αντίληψή του Ντέιβ γιατί τις στεμμένες με επιτυχία επιστροφές του Τίγρη στο σπίτι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει. Γούρλωσε, όμως, τα μάτια όταν είδε το αγαπημένο του κατοικίδιο να επιστρέφει με κλεμμένη μαριχουάνα! «Ήταν μόνο μια μικρή φούντα, αλλά στα σίγουρα ήταν χόρτο. Είμαι βέβαιος ότι το βρήκε στο γυμνάσιο. Του είπα "δεν μπορείς να φέρνεις αυτό, εδώ"», τόνισε ο Ντέιβ Κέμπας. Ο Τίγρης είναι διάσημος. Έχει τη δική του σελίδα στο Facebook, με 15.000 like!

Για να σβήσει τη δίψα του κοινού για εγκλήματα από τα συμπαθή αιλουροειδή, το μεξικανικό στούντιο Hyperbeard Games ανέπτυξε ένα βιντεοπαιχνίδι για έξυπνα κινητά (τόσο για λειτουργικό Android, όσο και για iOS), το οποίο σου επιτρέπει και να ντύνεις και να κοντρολάρεις το γατάκι-εγκληματία. Η επωνυμία; KleptoCats.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.