Κυριακή, 22 Μαΐου 2016

Πώς να αναβαθμίσετε την θέση σας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε την πολυπόθητη business class.
Ακολουθήστε τα έξυπνα "τρικ" και συμβουλές που ακολουθούν και θα συνειδητοποιήσετε ότι τελικά η αναβάθμιση της θέσης σας στο επόμενο ταξίδι δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση.

1. Προτιμήστε να ταξιδέψετε σε αργίες ή τα σαββατοκύριακα, ημέρες δηλαδή που όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικό σκοπό συνήθως τότε δεν πραματοποιούν κάποιο ταξίδι. Έτσι, το αεροπλάνο διαθέτει σίγουρα περισσότερες ελεύθερες θέσεις, κι εσείς έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε κάποια από αυτές.

2. Να παραμείνετε "πιστοί" στην αεροπορική σας και να γίνετε μέλος του club της. Ακόμη κι αν είστε στην αρχή, ή μετράτε λίγα αεροπορικά μίλια με την συγκεκριμένη εταιρεία, όλο και κάποιο "δωράκι" θα κερδίσετε.3. Τσεκάρετε πάντα τα emails σας. Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που ενημερώνουν τους πελάτες τους ακόμη και λίγες ώρες πριν την πτήση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα αναβάθμισης θέσης με μικρό κόστος (όχι δωρεάν). Αν είστε τυχεροί και πρόθυμοι να ξοδέψετε το κάτι παραπάνω, μπορεί και να προλάβετε.

4. Να είστε ευγενικοί. Η καλοσύνη πάντα επιστρέφεται σε όσους την πρεσβεύουν. Γι αυτό ένα χαμόγελο προς το προσωπικό της αεροπορικής που πετάτε ή μια κουβεντούλα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας από το αεροδρόμιο στο αεροπλάνο δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Αντιθέτως, αν είστε τυχεροί θα σας χαρίσει την αναβάθμιση της θέσης σας.5. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο καλοντυμένοι μπορείτε. Αποφύγετε τις φόρμες, μην επιλέξετε φυσικά κάτι εξεζητημένο, αλλά μια casual ενδυμασία αποτελεί πάντα ιδανική επιλογή για να ταξιδέψετε. Μην παραλείψετε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας και με το πιο λαμπερό χαμόγελό σας!

6. Χρησιμοποιείστε την γοητεία σας. Πάντα με ευγένεια και με μέτρο βέβαια, αλλά πού ξέρετε; Μπορεί να γίνεται ο/η αγαπημένος του προσωπικού και να μεταφερθείτε στην business θέση που τόσο ονειρεύεστε!

7. Μην ζητήσετε ποτέ την αναβάθμιση της θέσης σας. Το πιο πιθανό –τις περισσότερες φορές πάντως αυτό συμβαίνει– είναι να πάρετε το "όχι" ως απάντηση.


Πηγή: http://www.greekguide.com/gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.