Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Dj διεκδικεί 170 εκατ. δολάρια από τον «κυβερνήτη Κερκ»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο άντρας υποστηρίζει ότι είναι γιος του ηθοποιού.

Σε περιπέτειες έχει μπει ο βετεράνος ηθοποιός Γουίλιαμ Σάτνερ, αφού στα 85 του χρόνια βρίσκεται κατηγορούμενος από έναν dj, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο γιος του και διεκδικεί 170 εκατομμύρια δολάρια.

Dj διεκδικεί 170 εκατ. δολάρια από τον «κυβερνήτη Κερκ»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six, ο 59χρονος Πίτερ Σλόαν έχει καταθέσει αγωγή σε δικαστήριο της Φλόριντα. Στην αγωγή ισχυρίζεται ότι είναι γιος της Καναδής ηθοποιού Κάθι ΜακΝίλ, η οποία όταν δούλευε μαζί με τον Σάτνερ στο Τορόντο είχαν μία σύντομη ερωτική σχέση από την οποία γεννήθηκε. Πέντε ημέρες μετά την γέννησή του η ΜακΝίλ τον έδωσε για υιοθεσία.

Ο κυβερνήτης Κερκ του θρυλικού «Εντερπράιζ» βέβαια έχει αρνηθεί ότι ο Σλόαν είναι γιος του, ενώ στη μήνυση του ο 59χρονος ισχυρίζεται ότι συναντήθηκε με το αστέρι του Σταρ Τρεκ το 1984, όπου, όπως λέει, τότε ο ηθοποιός παραδέχτηκε την πατρότητα.

Στη συνέχεια ισχυρίζεται ότι επέστρεψε στο σπίτι του στο Νιου Τζέρσεϊ και επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σάτνερ, ο οποίος όμως του έκλεισε το τηλέφωνο. Ακολούθως λέει ότι ήρθε σε επαφή με κάποιον εκπρόσωπο του ηθοποιού ο οποίος και του είπε ότι ο Σάτνερ αρνείται την πατρότητα και δεν θέλει να κάνει τεστ DNA.

Το 2009, ο Σλόαν, υποστηρίζει ότι ξανασυναντήθηκε με τον ηθοποιό και δημιούργησε μία ιστοσελίδα την petershatner.com, ενώ το 2011 ξεκίνησε και μία ραδιοφωνική εκπομπή στο τοπικό δίκτυο CBS με το όνομα Πίτερ Σάτνερ. Την ίδια χρονιά, όμως, όπως λέει έλαβε μία επιστολή από τον δικηγόρο του Σάτνερ στην οποία αναφέρονταν μεταξύ άλλων: «Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι κατά τη διάρκεια των χρόνων, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι είναι παιδιά μου. Είναι πολύ απασχολημένος, ογδόντα χρόνων άνθρωπος, και δεν μπορώ να ξοδεύω χρόνο να συζητώ τέτοιου είδους θέματα με εσάς ή άλλα άτομα σαν κι εσάς».

Ο Σλόαν κατηγορεί τον Σάτνερ ότι με τις ενέργειές του τον έχει βλάψει επιχειρηματικά και διεκδικεί 30 εκατομμύρια δολάρια ως αντισταθμιστική αποζημίωση, 90 εκατομμύρια για ποινικές ζημιές και 50 εκατομμύρια για τον πόνο που υποστεί όλα αυτά τα χρόνια από την απόρριψη.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.