Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Είπε στην αστυνομία ότι τη βίασαν για να τη μεταφέρουν δωρεάν στο σπίτι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και προκάλεσε ζημιές και σε ταξί.

Έναν πολύ περίεργο τρόπο για να επιστρέψει δωρεάν στο σπίτι της σκέφτηκε μια 22χρονη γυναίκα με το όνομα Claire Hollins στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νεαρή κοπέλα κάλεσε το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης και ζήτησε να στείλουν ένα όχημα για να την πάει σπίτι της. Όταν εκείνοι αρνήθηκαν, εκείνη ξανακάλεσε και ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού και ζητούσε επίμονα να την μεταφέρουν. Οι Αρχές έχοντας καταλάβει ότι δεν επρόκειτο για αληθινή καταγγελία απέρριψαν το αίτημά της και δεύτερη φορά.

Η 22χρονη, η οποία ήταν μαζί με κάποια φίλη της, όταν είδε ότι η αστυνομία δεν επρόκειτο να στείλει κάποιο περιπολικό μπήκε σε ένα ταξί για να φύγει. Ο οδηγός, ωστόσο, αντιλαμβανόμενος ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, της ζήτησε να του προπληρώσει το ποσό για την απόσταση των 56 χιλιομέτρων που θα έκανε μέχρι το σπίτι της. Εκείνη όχι μόνο αρνήθηκε αλλά βγήκε από το ταξί αρχίζοντας να χτυπάει το όχημα προκαλώντας ζημιά ύψους 500 λιρών. Συνελήφθη βέβαια λίγο αργότερα οπότε και παραδέχτηκε ότι δεν έπεσε ποτέ θύμα βιασμού αλλά ήθελε κάποιον να την πάει δωρεάν στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ατόμων που σήκωσαν το τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης, ήταν φανερό ότι η 22χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και όταν ζήτησε ένα περιπολικό, εκείνοι την συμβούλευσαν να πάρει ένα ταξί και να επιστρέψει στο σπίτι της. Αυτό και έκανε αλλά όταν ο οδηγός του ταξί είπε στην ίδια και τη φίλη της να κατέβουν από το όχημα αν δεν έχουν τα χρήματα, εκείνη αντέδρασε άσχημα και άρχισε να κλωτσάει το ταξί προκαλώντας πολλές ζημιές.

Ο δικηγόρος υπεράσπισής της, ανέφερε στο δικαστήριο ότι η 22χρονη έχει πρόβλημα αλκοολισμού και δεν είχε συναίσθηση των πράξεών της ενώ έχει ζητήσει βοήθεια για να ξεπεράσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Η ίδια μάλιστα λέει ότι έχει μετανιώσει και θέλει να επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο συνεχίζοντας τις σπουδές της.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.