Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Σε ισχύ το νέο πρόγραμμα διακανονισμών της ΔΕΗ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι επισημαίνει η επιχείρηση για τη ρύθμιση.

Τέθηκε από σήμερα 1η Απριλίου σε εφαρμογή το νέο ευνοϊκό πρόγραμμα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών καταναλωτών προς τη ΔΕΗ, καθώς και το πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεπών επαγγελματιών και επιχειρήσεων με παροχή έκπτωσης 10% στην αξία του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ειδικότερα, όπως υπενθυμίζει η επιχείρηση:

1. Όλοι οι πελάτες, για διάστημα 4 μηνών (01.04.2016 - 31.07.2016) μπορούν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους σε 36 μηνιαίες δόσεις, χωρίς καμία προκαταβολή. Στη ρύθμιση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να προσχωρήσουν για το υπόλοιπο της οφειλής τους και όσοι έχουν ήδη προβεί σε διακανονισμό των οφειλών τους με βάση το προηγούμενο σύστημα. Η καταβολή της πρώτης δόσης θα πραγματοποιείται με την έγκριση του διακανονισμού. Από το πρόγραμμα εξαιρούνται οι περιπτώσεις πελατών με ρευματοκλοπή.

Για τις προϋποθέσεις του προγράμματος και την υποβολή της αίτησης ρύθμισης οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών, 11770 (Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 - 16:00) καθώς και σε οποιοδήποτε Κατάστημα της ΔΕΗ.

2. Ειδικά οι επιχειρηματικοί πελάτες (επαγγελματίες και επιχειρήσεις), εφόσον ενταχθούν σε ρύθμιση, εξασφαλίζουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης «ΣΥΝΕΠΕΙΑ», που εγκαινίασε επίσης σήμερα η ΔΕΗ, που προβλέπει έκπτωση 10% στην αξία προμήθειας ρεύματος για τους συνεπείς πελάτες.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.