Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Πιλότος αρνήθηκε να πετάξει χωρίς την αγαπημένη του συγκυβερνήτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι 110 επιβάτες περίμεναν για δύο ώρες!

Οι επιβάτες που πετούσαν από Τσενάι προς Μαλέ, μέσω της της πόλης Thiruvananthapuram στην Ινδία ήταν αναγκασμένοι να περιμένουν μέσα στο αεροπλάνο της Air India για περισσότερες από δύο ώρες όταν σύμφωνα τα ξένα δημοσιεύματα ένας πιλότος της εταιρείας αρνήθηκε να πετάξει χωρίς την αγαπημένη του συγκυβερνήτη.

Ο πιλότος σύμφωνα με τις μαρτυρίες αρνήθηκε να ξεκινήσει την πτήση όταν ενημερώθηκε από την εταιρεία ότι δεν θα πετάξει μαζί του η γυναίκα συγκυβερνήτης που εκείνος ήθελε και είχε ζητήσει. Τελικά και μετά από καθυστέρηση η εταιρεία συμφώνησε και κανόνισε να πετάξει μαζί με τον πιλότο η συγκεκριμένη γυναίκα. Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απαίτησής του ούτε τι είχε προηγηθεί του συμβάντος και οδήγησε τελικά την εταιρεία να συμφωνήσει ώστε να πραγματοποιηθεί η πτήση. Λέγεται ότι είχε ενημερώσει από την αρχή και μάλιστα την προηγούμενη μέρα ότι θέλει να έχει στο πλευρό του τη συγκεκριμένη συγκυβερνήτη και εάν αυτό δεν γινόταν θα προσποιούνταν ότι ήταν άρρωστος για να μην κάνει την πτήση. Όταν τελικά την Τετάρτη διαπίστωσε ότι το αίτημά του δεν είχε ικανοποιηθεί αρνήθηκε να κάνει την πτήση κάτι που όπως φαίνεται δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην εταιρεία.

Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία πάντως, σύμφωνα με τα στατιστικά, έχει ρεκόρ στις καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων αφήνοντας μάλιστα τους επιβάτες μέσα στο αεροσκάφος. Πριν από λίγο καιρό κάποιες πτήσεις είχαν καθυστερήσει καθώς ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στις αεροσυνοδούς γιατί δεν ήταν έτοιμος ο πιλότος για την πτήση ενώ σε άλλη πτήση οι πιλότοι άργησαν να πάνε στη θέση τους, ευρισκόμενοι σε άλλο αεροσκάφος και εκτελώντας άλλο δρομολόγιο.

Μια επίσημη έκθεση αποκάλυψε επιπλέον ότι το 2015 η Air India ήταν στην κορυφή της λίστας των ινδικών αεροπορικών εταιρειών με τις περισσότερες ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων για λόγους περισσότερο ή λιγότερους σοβαρούς. Ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό με την γυναίκα συγκυβερνήτη αποτελεί ένα μυστήριο καθώς δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.