Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Βρέφος βλέπει καθαρά τη μαμά του για πρώτη φορά και συγκινεί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το χαμόγελο του μωρού που πάσχει από αλμπινισμό και φόρεσε τα πρώτα του γυαλιά.

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή όπου ένα μωρό τεσσάρων μηνών χαμογελά βλέποντας για πρώτη φορά την μαμά του καθαρά φορώντας τα νέα του γυαλιά.

Ο Leopold Wilbur Reppond, γνωστός ως Leo, πάσχει από την διαταραχή του αλμπινισμού, πάθηση η οποία εκτός από το γεγονός ότι επηρεάζει το χρώμα των μαλλιών του ατόμου και το δέρμα του, δημιουργεί πρόβλημα σε μεγάλο βαθμό και στα μάτια. Ο μικρός Leo, έχει αυξημένο πρόβλημα και δεν μπορεί να δει καθόλου καθαρά. Το μικρό αγοράκι, όμως, χάρη στα νέα γυαλιά που του πήραν οι γονείς του κατάφερε να δει κανονικά για πρώτη φορά τη μαμά του, με τον 39χρονο πατέρα του να περιγράφει τη συγκλονιστική στιγμή λέγοντας ότι δάκρυσαν όλοι όσοι ήταν μπροστά.



«Είχα κάποια προβλήματα, κρατώντας την κάμερα γιατί έκλαιγα τόσο πολύ» είπε ο πατέρας του και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ συγκινητικό. Δεν μπορείς να προβλέψεις πώς θα αισθανθείς όταν θα συμβεί κάτι τέτοιο.» Η οικογένεια ζει στην Ουάσινγτον έχοντας πρόσφατα επιστρέψει εκεί για να είναι κοντά στις οικογένειές τους.



Το μικρό αγοράκι γεννήθηκε με αλμπινισμό το οποίο επηρεάζει 20.000 παιδιά και προκαλεί μεταξύ άλλων σοβαρά προβλήματα στην όραση. Αναζήτησαν τη θεραπεία σε έναν παιδοοφθαλμίατρο στο Λος Άντζελες και πήραν ειδικά γυαλιά για το βρέφος. Τα γυαλιά που θα φοράει το αγοράκι έχουν κανονικούς φακούς, αλλά είναι κατασκευασμένα από ελαστικό υλικό το οποίο δεν έχει βίδες ή άλλες αιχμηρές γωνίες.



Το μωράκι θα αντιμετωπίσει και άλλες δυσκολίες αργότερα στη ζωή του αλλά οι γονείς του είναι αισιόδοξοι και δημοσιοποιούν το βίντεο για να δώσουν δύναμη και κουράγιο σε άλλες οικογένειες που μπορεί να αντιμετωπίζουν μια παρόμοια κατάσταση. Η στιγμή που το αγοράκι βλέπει για πρώτη φορά καθαρά τη μαμά του και της χαρίζει ένα μεγάλο χαμόγελο έχει συγκινήσει το διαδίκτυο και όχι άδικα.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.